Hmmmmm, stundentklänning...

Asså detta blev svårare än vad jag trodde, men det gör inget om de skenar iväg med prislappen- Kosta vad de kosta vill ;)
Har i alla fall bestämt modell, sen bara vilken utav alla dessa vackra klänningar jag hittat på fin fina märkessidor från USA-billig, ska tilläggas. =)

Kanske ?---->  


Eller ?---->  


Men varför inte ?---->   Ja vi får som sagt se, det är ju inte dags för balen än direkt...=)


Pusselipuss!

Debatt day

Igår hade vi debatt, mkt trevligt måste jag säga men en aning tävlingsinriktat. Sen TYVÄRR fick en del människor smärre aggressions problem så det spårade ju ut en aning. Meeeen inte deppa för det inte, fick dock tunghäfta när mitt argument skulle fram vilket gjorde mig besviken på mig själv för jag är inte den som är den.
Inte nog med det, när det väl kom till kommentarerna i efterfrågning (efter debatten för monarki), kläckte jag ur mig en del saker som tydligt en del fick flipp på. Och OJ, vad det helt plätsligt viskades och tisslades borta på "Mot monarki"-bänken?! Pathetic or what? Jag var tydligen inte den enda som tyckte som jag gjorde om dessa tre personer som skulle vara sååååååå coola och visade sig (INTE) vara så mycket bättre än alla andra. Hahaha, vissa människor ger ALDRIG upp.-även om de borde ha gjort det för läääääänge sen. Men men, vi får väl stå ut med dem en stund till.
Sen vill jag tacka mitt motståndar lag- "mot kärnkraft"- trevlig debatt. Även om nån utav dem kanske blev lite väl explosiv för att ha stoltserat med antiexplosiva alternativ. Men men, alltid lika kul att se den människan fara o flyga.
Som sagt, trevlig debatt gott folk- See ya !

Den omogne

Vi har alla varit omogna, men de flesta av oss brukar växa ifrån det- somliga gör det inte!
Det roliga är att det finns ett sånt tydligt exempel på detta just i min omgivning: ja, det kan vara några få speciellt utvalda människor i min klass, mitt jobb eller vem vet.... Hur som helst, dessa människorna har gaddarna utåt hela tiden och fäller ut öronen för att få så mycket skvaller och information så de också sen kan få bråka lite eller iaf försöka. Dessa personerna har sagt till mig personligen att jag borde inte ta åt mig så mycket av vad folk säger eller ens försöka ge igen så mycket. Utan bara skita i det. Visst jag gör det också, men personerna i min omgivning (som jag beskrev som omogna) hackar o gnäller för allt, de har inga egna liv så de kan verkligen inte släppa en sak utan bara mååååååste fortsätta, för detta är de enda intressanta som hänt dem sen deras egna födsel. Sen också att börja umgås med folk de verkligen HATAR bara för att se om det ger någon reaktion, haha shit vad lågt de sjunker. Stackars människorna de utnyttjar! Tråkigt och trist, men så är det.
Så ännu ett inlägg ni små nördar nu kan få kommentera, hoppas det er väl ska smaka!!! =)





Sen något helt annat:

Sen skulle jag vilja ge en hälsning till en person och jag tror denna personen kommer förstå att det är till just den:
- Vill bara att du ska veta att gjort är gjort och det går inte att göra ogjort. Men DU ska veta att jag lägger ner nu, jag släpper taget och du behöver inte ens bry dig. Du behöver inte ens titta åt mitt håll. Men jag började, jag avslutar också det. Detta blir sista gången jag säger något till dig, antagligen och det blir i form av en vinkning, en töntig tafatt vinkning...det är tyvärr det bästa jag kan erbjuda i nuläget. Hoppas allt är bra annars. Lev väl, må gott.

easy mindreading

Det är de små människorna som konstigt nog arbetar sig utför stupet helt själva, som dör ut.
Tråkigt att de är så dumma nog att bearbeta en sådan idealisk form att de själva påverkas inte "offret". För offret är just dem. Hahaha, du får lära dig att bli slug och ha iaf en extra hjärncell med dig i fula spel och tricks, för att överleva. Men det är inte alla som förstår, stackare.
Vi får se hur det går för dessa människorna.......eller?

En kär liten vän

Okej, det är såhär. Alla har dem, de finns i byrålådor, i smutstvätten eller i mjölkpaketet.
Dem är små, söta, ibland håriga och lite snäsiga mot dem som bits. Dessa små varelser är en kär liten vän vi alla tycks äga. Min vän då, är den bästa man kan ha och den är go att krama o pussa på, den luktar för det mesta gott (om den inte sprungit race uppför makaronilådan) och den är GUL! Ha, det kan inte bli bättre än såhär.
Du kan ringa o prata med vännen anytime och den finns alltid där för dig. Den skrattar åt dina skämt och kliar dig på ryggen. Visst älskar vi de små? Min vän då är som jag sa den bästa man kan ha, för min är inte som någon annan. Den är snabb, stark o massa söt. Som en stark senapstub ungefär, men gul. ^^
Jag vill med detta meddelandet säga att jag älskar min lilla söta vän och att jag är otroligt tacksam för att hon alltid finns där, no matter what! THANK YOU, and älskar dig såååå mycket gumman. You're mine 
image6
 Det är min alldeles egna söta gula lilla sak som sitter där till vänster...;)

More to come

Det finns iofs tre kategorier till: Rövslickarn, Gnällapan och Tönten. Alla har de en roll i livets otroliga spel.

Rövslickarn gör som alla andra och bara måååååååste slicka röv. För det är det viktigaste här i livet att fjäska, inte ha några egna åsikter och att just KISS SOME ASSES!

Gnällapan är den mest negativa av dessa tre. Den måste bara gnälla minnst några gånger per dag, annars överlever inte den stackars saten. Den får en uppgift, den hör om upplägget eller den får resultatet: allt bara dåligt och man måste ju få gnälla om man inte tycker saker och ting är bra- eller hur? Men HELA TIDEN? Ahjo, en del människor anser sig ha rätten att få göra det. Och vad har vi för rätt att ta det ifrån dem. De är små obetydliga människor.

Sist men inte minst Tönten är den som ska kaxa sig, tyka sig och som bara måste gå på alla människor som inte skriver som en själv. T.EX alla som skriver inlägg med en poäng är losers. Man ska ju skriva helt meningslösa saker på en blogg- har ni inte fattat det än? Hahaha, sen ska man ju ha NADA IQ och NADA sinne för humor och inte äga någon social kompitens för umgänge..sen ska man absolut älska nihitlinetör.

Sicken kanon det blev, bra då kör vi....hahaha!

En för mycket?

Alltså- I de vanligaste fallen så finns det alltid EN person av tre möjliga som är för mycket. I mitt fall finns det EN som bara är FÖR MYCKET. De finns i klassen, på jobbet, på träningen, i din grupp på fritiden- överallt.
Hur som helst, dessa tre personer är av följande "typ"; en som alltid sätter sig längst bak och är tyst under lektioner samt på raster, går alltid själv eller om det inte finns en likasinnad går de tillsammans i tystnad runt i korridorerna. Sen den andra är den självsäkra som bara kommer rakt in på lektionen och sätter sig, kör sitt race och jobbar med det som behövs, umgås med folket på rasterna och så vidare. Sen gott folk, har vi den tredje personen. Denna personen är värst och mest irriterande. Personen i fråga kommer in på lektioner men måste göra någon form av entré, "Den bara måste ju bli sedd", personen kommer alltså in och skrattar, gapar eller gör något läte så folk tittar. När det väl är gjort ska den stå en stund o dra lite "roliga" skämt som ingen egentligen tycker om. På rasterna sitter personen och gapar (högljudt) sina skämt o kommentarer så folk bara tittar på den.
Det roliga är att person nr 3 försöker vara lika självsäker som nr 2 men klarar inte av det så den måste synas lite extra-vilket blir motsatt effekt. En sådan person är jobbig och framför allt TRÅKIG att umgås med eller ens vara i närheten av. Man undrar vad som försigår i hjärnan på den inbitna humoristiske varelsen!?
De finns TYVÄRR överallt och de försvinner inte ens med hjälp av Antisimex! Frågan är om vi har någon i våran klass-fast den frågan överlämnar jag till den frivillige.... ^^ Har du någon i din omgivning?

Ännu en gång..

Jag har varit en dålig medmänniska och hängt ut en hel klass, buhu för mig!
Jag ångrar kanske att jag inte varit lite mer konkret med vad jag skrev: att jag faktiskt bara syftade på två personer och att man faktiskt ibland kan bli trött på vissa personer i klassen- vilket ALLA blir. Och alla vet vad "I STRIDENS HETTA"-betyder? Man kan skriva till saker eller kanske inte tänker på hur man uttrycker sig när man blir irriterad.

Sen har jag inte varit på många teater lektioner, JA! Men jag har aldrig försatt klassen på ett uppspel med att inte dyka upp om inte det redan var överenskomet med vår lärare, vilket den enda gången jag lämnade klassen var när jag hade uppspel på ityderna inför julen- så förlåt ni två som råkade ut för det. Men jag HAR en överenskommelse med vår lärare- som jag INTE behöver förklara för er och ja till en början gick jag på solterapin men sen hände en sak och nån utav vet om hon tänker till vad det var som fick mig att sinka....Det är ett nytt år och en ny termin, vi kör och jag kommer inte frånvara från någon mer så kallad gemensam lektion! (LOVAR)

Sen detta med inlägget, det folk har hakat upp sig på är att jag skrivit i plural: KLASSEN är töntig och PATETISKA KLASS etc. Vilket jag också har och ber om ursäkt för som ett misstag- jag syftade på två personer och ni vet alla vilka det är så egentligen förstår jag inte denna uppståndelse, ni har antagligen gått länge och velat avreagera er på/om mig...så nu fick ni chansen! Men ni ska veta att jag inte gjort några som helst PERSONANGREPP i något utav mina inlägg-för det är jag jävligt noga med. OCh att beskriva i tredje person eller i allmänhet är inget brott!

En liten parantes till två tjejer i klassen som skrivit kommentarer om mitt inlägg som handlade om "någon iklassen" för längesen,  hur jag sjönk i deras ögon när jag skrev så....: Ni hatar den personen lika mycket som jag och att jag nu är så less att jag vill skriva av mig, för vi lever i ett fritt land och vi har yttrandefrihet.- så se det som om jag utnyttjar mina rättigheter mer än ni! ;)

Snälla, jag ber er, gå nu förfan inte och missuppfatta detta inlägget också om att jag är på er eller att jag är tyken eller kaxig eller vad fan ni hittar på. Gör mig en tjänst: sluta skriv kommentarer ANONYMT och våga komma till mig i skolan så ska vi prata- jag kan förklara så slipper vi bråk..för det verkar vara vad ni är ute efter. Varför ta åt sig så förbannat för en sak som inte ens handlar om er! Och kommunist-inlägget har inte med er att göra för fem öre utan själva linjen!!

Så, andas nu....inget förhastat! Kom till mig, See ya!

Kommentarer:

ALLA FOLK SOM IFRÅGASÄTTER EMELIES POLITISKA INSIKTER ELLER HENNES SOCIALA KOMPETENS VÄNLIGEN ADDA MIG PÅ MSN, SER REDAN MOT VÅRA LÅNGA LATA KONVERSATIONER FRAMFÖR DATORN,  [email protected]
(FRÅN HENNES VAPENDRAGARE FÖR ALL FRAMTID)

Man får skylla sig själv..

Så här går det när man är ärlig, och kanske en aning för ärlig!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till de människor som tog åt sig av inlägget om "gnälliga klasskamrater". Jag skrev om klassen i tredje person-perspektiv. Jag syftade på rent allmänt att det finns folk i klassen som märker ut sig tydligt genom sina alltid gnälla kommentarer och trångsynta ideal på skolan. Sen också de alla IQ-frågor som ställs.
Hur som helst, det handlade inte om hela klassen utan om en eller två personer, sen att "klassen är töntig" är också ett sätt att tala om hur gnälliga de människorna är(inte hela klassen). SÅ ursäkta mitt ordval men mer tänker jag inte be om ursäkt för. Det jag skriver är inga personangrepp utan ett sätt för mig att avreagera mig på den linje jag valt och att jag är trött på att se de stackars satarna som traskar runt i sidenkalsonger och linne i skolan!
Också inte heller en pik mot klassen, men i stridens hetta så....sen är en blogg en plats där en person kan få skriva vad den vill och debatera om vad den vill. Jag står för vad jag skriver om, dock kunde jag,JA, ha ändrat mitt (som sagt) ordval i skriften om klassen...

Nog om detta: jag är inte trevlig i skolan för att jag är falsk utan för att det jag skriver och tycker om estet och om de två människorna inte har med någon annan att göra.
Jag skrev faktiskt att det finns GULD VÄRDA i klassen, alltså:folk man kan prata med och ha kul ihop med, men som alltid när man skriver om saker folk inte tycker om så hittar de bara det negativa inte det som är positivt.
See ya, och helt ärligt det SKA bli kul att ta studenten med er....haha, stackare!
(p.s: jag ändrar inte mina åsikter för att folk i klassen börjar gå emot mig! Jag FÖRTYDLIGAR dem. D.s)


Gnälliga klasskamrater

Jag förstår mig verkligen inte på folk, att folk kan sitta och klaga, gnälla o tycka illa om ALLT går bara inte in.
"Ja naturligtvis Emelie är ju rena gnälloffret-kolla bara hennes blogg."- jag har inte bett er läsa den eller ens kommentera den!? =)
Har två eller möjligtvis tre tjejer i min klass som alla andra bara spyyyyyr på bakom ryggen- De gnäller och tycker verkligen allt är såååå dåligt o tråkigt, eller för långt eller för kort eller vad det nu kan vara. Jag orkar knappt sitta kvar på lektionerna o höra dem! Inte nog med att de gnäller, de ställer IQ-frågor också.
EX: Vi får en uppgift av läraren. Hon förklarar tydligt att vi ska läsa sidan 223-230 och sedan skriva ner tre viktiga frågor ur texten. Hur svårt kan det då vara att uppfatta det som att hon sa : "läs sidan 223-230 och skriv tre frågor"????? Då räcker en utav dessa tre så otroligt begåvade tjejer upp handen och antingen frågar "ska vi inte läsa 223-230?" eller "vadå frågor?".
Duktig idiot! - Alltså jag tycker helt ärligt synd om lärarna. Riktigt ordentligt!
Sen inte nog med att klassen gnäller på allt och alla, så tjötar dem!
Och det är inte lite vill jag lova- det är rena hönsgården på tex. våra klassråd och NEJ de kan inte säga något om att jag är likadan....fast o andra sidan nu kommer det väl komma en kommentar om att jag inte vågar uttrycka mina åsikter eller att jag är mesig som är tyst på lektioner och klassråd, men då till er: FUCK OFF.
Med andra ord min klass är otroligt töntig...och det är sorgligt att de få människor som finns i den inte sticker fram mer-de är guld värda och då pratar jag inte om ett utav de "coola gängen" i vår klass-för det exicterar inte!!! Hahaha-pathetic bastards!


Sen vill jag för sista gången också KOMMENTERA att jag inte KOMMENTERAR mina egna inlägg-för det hade ju varit rätt töntigt. Utan jag kommenterar och skriver ett nytt inlägg utifrån era IQ-KOMMENTARER. Så ni mina stackars "wannabe beundrare" inspirerar mig konstigt nog-tack o lev länge!


Ooooh!

Alltså det är sjukt vad man får skrivlust när så mycket idiotiskt och IQ-befriat folk skriver kommentarer. Hahah
För det första det jag skrev var inte rasistiskt. Men jag är däremot imponerad över hur Invandrare kan lovprisa sitt land när vi inte ens kan säga "heja sverige". Vi blir patrioter när det tillåts, när vi enligt lag är fria en kort stund tycka vad vi vill. Men så kan ju inte ett normalt samhälle funka?
Sen har asylpolitiken; Vad anser du amanda? Jo att jag (rik snorunge) ska sluta leva i lyx och betala mer i skatt och antagligen se upp till er små töntiga kommunister som hoppas på att en dag iaf komma i närheten av platsen för att leda sverige. Men ack så blir det aldrig!
Visst kan vi ge lika lön till alla människor, dra in mycket skatt från alla och hjälpa de svaga. Men fortfarande vart ska alla dessa asylsökande bo? I erat hem, sova på erat köksgolv eller hur har du tänkt dig lilla amanda? för jag vill då inte ha någon främling sovandes på mitt golv, när min granne (detta har jag sagt för många gånger nu: LÄS FÖR I HELVETE FOLK) som är förtidspensionerad, sitter i en fet villa, med Volvo v 70, BMW och lite därtill har mage att kalla oss jävla svenskar och jävla land. Kan du då inte hålla med om att, honom hade man kunnat flytta på och ge plats för en annan människa som är berättigad till det?
Helt ärligt så är jag förvånad och en aning road över att folk verkligen inte läser mina inlägg ordentligt för då hade jag inte fått alla dessa IQ-kommentarer utan faktiskt en vettig människa att prata med(Påstår inte att personen ifråga ska ha samma åsikter som mig). Jag säger ÅNYO att Moderaterna gör sig rätt för att sitta på den post de sitter på idag. Och man behöver inte ha pengar för att rösta på dem, DE GÖR DE RIKA RIKARE, MEN OCKSÅ DE FATTIGA RIKARE! (Ni missar poängen). Och om min pappa bjuder mig på saker, om min mamma skjutsar mig hit och dit. Men bara för att jag är moderat ska det genast ses som en "rik, bortskämd unge". Och då kan jag ärligt säga att jag har folk i min klass som är riktigt bortskämda och till och med förnekar det, men tänk er DE ÄR INTE MODERAT. Hahaha, ack o ve

En liten parantes

Ett kort inlägg om det som skrevs igår. Jag är inte rasist men däremot är jag patriot, vilket väääldigt få människor faktiskt vågar stå för att dem ÄR!
Och varför kan det vara så att folk inte vågar visa vad dem tycker om sitt eget land- jo, de blir så enkelt kallade rasister! Men det har blivit ett skällsord- folk kallar folk rasister hit och dit utan att egentligen riktigt lyssna på deras åsikter.
Jag är patriot, därigenom jag tycker om mitt  land och jag vill att mitt land ska vara en bra plats där mina barn kan växa upp en vacker dag på.
Inte ett immigrationsverk utan i ett land!
Det enda jag tycker att Sverige gjort fel i är att bli för mesiga, vi ska ju inte slicka röv på de invandrare som kommer hit utan litegrann(faktiskt) tvärtom.
Är det verkligen helt idiotiskt det jag skriver eller finns det någon som tycker som jag eller ialla fall förstår vad jag menar!???
Jag kan hålla med om att mitt ordval kunde varit betydligt mer välvalt, men nu skriver jag bara rakt ut-pang på, sen får folk uppfatta det som de vill men jag kan inte nog säga att jag INTE är rasist utan patriot.
Det är en jävla skillnad och den som säger något annat är verkligen blåst!
Iranierna eller araberna överlag lovprisar sitt land och vill naturligtvis upprätthålla seder och bruk från deras hemländer- Fast det är krig. Kan ni tänka er?
De sitter och firar sitt eget land fast deras land har kastat ut dem, mördat deras familjer och hotat dem med döden. Ändå firar och älskar dem sitt hemland! Varför kan inte svenskar göra likaså?
Varför vågar inte vi säga: "Länge leve Sverige" .
Utan att det ska låta rasistiskt.
Svenskar anpassar och ger till lika för mycket.
Jag är uppriktigt ledsen att det blev så ärligt och kanske lite rått i mitt ordval, men jag är besviken på sverige.

Trött på skiten!

Varför kan inte bara alla jävla kommunister bara hålla käft och folk ska inte bry sig om min skolgång överhuvudtaget. Ångrar mitt val av skola och mitt val av linje- definitivt linje! Rubbat folk och rubbad linje...suck. Kommunisterna predikar på lektionerna och enligt dem är det endast dem som kan påverka kulturen. Man ska alltså bli kommunist för att kunna spela teater, måla, sjunga etc. PATETISKT:
Hade en sjuk föreläsning av en konstnär som hälsade på i skolan häromdan. Hans prat om konst fick mig att somna, men hans prat om ASYLKONST fick mig att vilja skjuta skallen av mig!!!! Hur i helvete ska vi kunna hjälpa alla människor som vill in i vårat samhälle och hur fan ska dem få plats? Hjälpen räcker ju inte ens till våra egna!
Sen en annan sak, en människa som är svensk är en människa som är född med sitt medborgarskap.
Men en invandrare har fått det, vi har alltså ingen rätt att ta ifrån en svensk sitt medborgarskap men vi kan ta tillbaka en invandrares!!! SÅ varför inte kasta ut alla idioter som begår brott: dödar, våldtar, "hedersmord-på sina döttrar" etc och ge plats för de stackars människor som dör om de skickas `hem? PROBLEMET LÖST!!!
Varför är folk så trångsynta!!
kommunisterna klagar på att sverige är elakt och gör ingenting mot invandrarna! Vi kunde ju förfan tänka oss att ens RÖSTA om att ta bort våran egen nationalsång för att den var invandrarfientlig...öööh hallå???
'Vi bygger moskéer och ger dem rätt att utöva sin religion och språk-samt ger dem pengar. Vad får vi tillbaka INGENTING?
Nu är jag trött på skiten.....vakna snälla människor, vakna upp!!!

RSS 2.0