Nu var det dags igen...Bra eller dåligt?

Jag förstår mig inte på känslorna som spritter i min kropp. Vad är det för fel på mig och varför känner jag såhär?
Varför kan man inte bara hitta sig en trevlig snäll pojk, som bara är helt perfekt ochbinda sig...stadga sig ett par år?
Naturligtvis är det inte bara att gesig ut där i världen och "hitta" sig en pojk....då krävs ödet, slumpen och kemin!
Nu tycks det verka som om det enda som är vitkigt för mig är känslor, killar och kärlek. Men det finns så mycket mer.....men om man har allt det andra då? Och det enda man INTE lyckats få-är en pojkvän. Är det då fel att förgäves försöka få ihop krassliga förhållanden och desperat känna känslor bara för att få den perfekta lilla världen att gå ihop till ett.
Jag ska inte ta ut något i förväg nu, men jag tror att jag denna gången kanske får bli lycklig. Det verkar så men jag är så van av att hitta "fel" killar att jag längre inte bryr mig...jag är redan inställd på att detta kommer bli ett fiasko, men hoppas och önskar i min stillhet att denna gången, denna gången blir bra. Samtidigt så vill jag ju inte att han ska tro att jag tvivlar eller kanske är osäker för att binda mig, för det är jag verkligen inte. MEN jag är bara beredd.
Konstigt nog säger mig magkänslan att killen jag sprungit på är lugn, ödmjuk och helt enkelt perfekt för mig. Så nu ber jag till gudarna, som jag hoppas ser mig för denna enda gång, att detta ÄNTLIGEN ska få funka.
Visst kan man tolka hela konversationen som om jag bara vill ha en pojkvän och skiter högaktnings fullt i VEM snubben är. Men så är det inte....jag har sprungit på många fel killar som det inte blivit "det" med men denna killen han är något utöver det vanliga. Han har stil, klass och är verbalt överlägsen de flesta jag känner i min ålder. Han är så charmerande att man inte kan ta ögonen ifrån honom ens när han sover! Därför snälla, låt detta få bli min tur att bli lycklig.
Jajaja, klago-skriv. Men ibland kanske man bara behöver få det där lilla för att uppskatta det stora, mer ingivande som komma skall.
/Håll tummarna för mig, så håller jag er om ryggen en regnig dag!

RSS 2.0