En för mycket?

Alltså- I de vanligaste fallen så finns det alltid EN person av tre möjliga som är för mycket. I mitt fall finns det EN som bara är FÖR MYCKET. De finns i klassen, på jobbet, på träningen, i din grupp på fritiden- överallt.
Hur som helst, dessa tre personer är av följande "typ"; en som alltid sätter sig längst bak och är tyst under lektioner samt på raster, går alltid själv eller om det inte finns en likasinnad går de tillsammans i tystnad runt i korridorerna. Sen den andra är den självsäkra som bara kommer rakt in på lektionen och sätter sig, kör sitt race och jobbar med det som behövs, umgås med folket på rasterna och så vidare. Sen gott folk, har vi den tredje personen. Denna personen är värst och mest irriterande. Personen i fråga kommer in på lektioner men måste göra någon form av entré, "Den bara måste ju bli sedd", personen kommer alltså in och skrattar, gapar eller gör något läte så folk tittar. När det väl är gjort ska den stå en stund o dra lite "roliga" skämt som ingen egentligen tycker om. På rasterna sitter personen och gapar (högljudt) sina skämt o kommentarer så folk bara tittar på den.
Det roliga är att person nr 3 försöker vara lika självsäker som nr 2 men klarar inte av det så den måste synas lite extra-vilket blir motsatt effekt. En sådan person är jobbig och framför allt TRÅKIG att umgås med eller ens vara i närheten av. Man undrar vad som försigår i hjärnan på den inbitna humoristiske varelsen!?
De finns TYVÄRR överallt och de försvinner inte ens med hjälp av Antisimex! Frågan är om vi har någon i våran klass-fast den frågan överlämnar jag till den frivillige.... ^^ Har du någon i din omgivning?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0