Pinsamt !!!

Upptäckte ett ganska upprörande fel jag gjort i ett av mina inlägg.
Pappa fyllde 63 år, ack så pinsamt.
Stackars lilla pappa, jag tar dig för att vara äldre och gubbar har ingen ålder. Men jag älskar dig daddy!

Guuuud, kan man ha mer otur än jag?!
Jag har gått och blivit dunder förkyld, jag har fått mensvärk (aaooouh!) och jag har fått två st munssår plus utslag på halsen (pga undernäring) och inte nog med det, mamma backade på min fot- lyckades klämma in hela hälsenan och hälen under däcket som satt kilat!
Fick inte ut foten, till slut när mamma fattade vad som hade hänt körde hon fram en bit och vips så kom foten ut, blå och svullen.
Hahaha, jag är ett oönskat barn. ;)
Det gör ingenting mamma, du behöver inte ha dåligt samvete. Jag mår bra och jag klagar inte eftersom jag får ligga hemma med godis och hyrd film.

Underbara FREDAG, älskar fredagar så mycket under hösten. Man har jobbat hela veckan och kommer hem, trött och sliten inför helgen. Man lagar en god middag, sätter sig vid tv'n och kollar på en god rulle med ett rödtjut i handen.
Kan det blir bättre än så?
Det mysiga med detta just under hösten är ju pga mörkret. Ju mörkare desto mysigare och med lite levande ljus istället för solljus så är mysfaktor fulländad.

Fick igår kontakt med en "old fire". Vi ska till "vin och tapas" nästa fredag(har jag bestämt). Kan bli kanon mysigt. Det finns ju en del nya, stora hemligheter som flyger runt i luften nu. Så det blir lägligt att vi ses och får tjöta av oss en aning.
Nu ska jag halta ut på gräsmattan, det är fint väder och min lilla bebis på fyra ben vill ha sällskap. Han ylar så man skulle kunna tro att någon slår honom.
Kisses to your all, CIAO


Ledig

Mmm, underbart skönt med en sovmorgon. Idag är det min första lediga dag på länge, känns det som (även om jag bara arbetat en vecka efter semestern).
Jag tog en lång sovmorgon, fikade frukosten på sängen och tittade på en film(eller rättare sagt slutet på filmen, som jag somnade ifrån igår kväll).
Blev lite sent igår: pappa fyllde 64, så vi skulle ut och käka efter jobbet. Pappa och jag har exakt samma smak på drinkar- det ska vara sött! så vi beställde ett par Mjotios(det fanns t.o.m i olika smaker.)
och sedan till maten delade vi på en vinplasta, mycket gott rött vin faktiskt.

Idag på min lediga dag hade jag först tänkt ta mig ett varv i stan, men det blir imorgon istället. Ska bila upp och möta några kompisar på marstrand, ta en lugn dag vid båten. Lovely!
Jag verkar iaf ha tur med vädret, så let's bring it.

Ikväll funderar jag på om jag ska ut och käka med en rätt gammal tjejkompis, längesen vi sågs. Det är ju alltid mysigt att sitta på uteserveringarna om man har tur med vädret och dela på en vinare. Får se vad som händer, annars äter jag middag hemma med familjen och hyr en film- beroende på hur trött jag är.
Man ska ju iofs ta vara på dem lediga dagarna man har, sova kan du göra på nätterna!

Ska kolla om det har blivit ngn rea på marstrand behöver en ny seglarjacka faktiskt, annars får jag väl köpa den för fullpris. Haha. Hoppas det är varmt i vattnet här i Sverige, så kan man kan få bada lite också. =)

Nej, nu är det dags att packa in badkläderna och handduken i bilen och drive-a.
Ha en bra dag alla lortisar, som jobbar.
Kisses, have a good one!

Job!

Min morgon startade riktigt bra, oväntat bra faktiskt!
Jag vaknar aldrig av mig själv innan nio och framför allt inte om jag börjar jobba elva, då ska jag minsann sova de sista timmarna inpå starten. Men idag slog jag upp ögonen klarvaket vid 8, jag duschade, tillagade frukost och slog mig ner framför en bra film- wow, det händer inte ofta. Dagen på jobbet gick fort och den var otroligt rolig, haha.
Det blir galet när chefen inte är där och det märks inte bara på städningen i butiken utan också på våra röd-skrattande ansikten. Klockren dag.
Måste berätta att jag funnit mig två helt fantastiska kompisar, sicken tur man kan ha.
"Ut med det gamla och in med det nya" !!! Masti och Helena är stört sköna.
Sen har vi den urgulliga Rebecca och camilla. Ett riktigt sunt gott gäng med andra ord.
Jag tror faktiskt inte alla har haft sådan här tur efter studenten; att man kan gå direkt in på en heltidstjänst med bra betalt och finner kanon kompisar på jobbet!
Lyckligt lottad.
Hur som helst, så gick dagen fort som bara den och efter lite NÖDVÄNDIG shopping(arbetskläder)- Observera, jag handlar inte på gina tricot för skoj skull, gudskelov!, handlade jag lite mat.

Pappa fyller 64år imorgon och hans favorit macka som hans mamma brukade göra(han har inte ätit den sedan 1987), tänkte jag göra till frukost. För er som vill smaka:
Stek upp mycket smör i stekpannan
Bryn två brödskivor lite snabbt
Gör en röra med kaviar och purjolök, bred detta på brödskivor-smäll ihop-stek igen.
På smörgåsen serverar ni sedan ett stekt ägg.
(Riktigt bondeföda, men daddy likes it).
Men ett problem kvarstår- present?
Kanske 2000:- på NK, han behöver nya kläder!

Nu efter en god middag försjunker jag ner i soffan och sätter på tv'n, kanske går det ngn bra film!?
Snart kommer Kristian hit också, så bra.....i need massage!

Have a good one!
P.s: Sandra-we do. Ha ett bra liv du också, hoppas du får resa. d.s

"Fiender tänker likadant"

Jag läste på en blogg idag om en person (som jag kan kalla mig fiende till och som har gått i samma klass som mig) att hon tycker sig vara spontan och vill sticka till både london och paris...(båda dem länder jag planerat att åka till)
Men vårat problem kvarstår, vem ska man åka med som är spontan?
Hon tog orden ur munnen på mig och skrev : sätta ut en annons!
Jag tyckte det hela blev så komiskt att jag bara var tvungen att skriva ett par rader här.
Med andra ord, det finns fler som jag som bara vill packa resväskan och sticka iväg..men med vem?
Som hon skrev: alla är så tråkigt inställsamma på sina scheman och har inte tid med sånt.

Men hallå, egentligen vi är 19 de flesta av oss ska plugga till hösten och sen ska man sitta på ett jobb måndag-fredag och tjäna pengar...and that's life, för många.
Men NEJ!, inte för mig. Jag vill inte ha det så. Jag vill fort. känna mig fri att sticka iväg, herregud jobb-det löser sig, pluggandet kommer ändå till hösten och alla resor undet tonåren? Gone baby, gone.
Jag har en kompis, eller om jag nu får kalla henne kompis längre. Hon är inte speciellt aktiv-telefon-ringare, men jag försöker. Hur som helst, hon tycker det är coolt att säga "nej jag kan inte ses, jag är så upptagen, jag jobbar fullt schema sju dagar i veckan i fem veckor på raken".....Vilket faktiskt omöjligt kan vara sant. Ingen människa orkar arbeta så mycket, plus enligt lag FÅR man inte ens jobba så mycket....så jag kanske ska anmäla henne då så hon inte går in i väggen?
Jag förstår inte folk, varför ska man skryta om saker som är orimliga. Herregud, varför måste alla tävla om att vara bäst på allting- GOD, just go with it. Sure, jag kan också jobba mycket men max är två veckor-sjudagar, annars är det fem dagar i veckan ibland sex. REALISTISKT!

Nu ska jag iaf ge mig iväg till jobbet, får tacka "Sandra. D för ett komiskt inlägg-fast vi hatar varandra"
Have a good one!

Life- as it should be.

Jag är så sjukt smart...istället för att betala dyra pengar(vilket jag nog ändå gör :P) på dyr manikyr...800spänn varje gång man ska dit, meeen så blir det fint också.
För att komma till saken har jag köpt på internet*(där också alla manikyrister shoppar) pulver och lösningsvätska som man har när man bygger nageln med akryl. 300 spänn, med andra ord ett kap.
Köpte vitt puvler, så nu kan jag göra franskmanikyr- lika fint som hos manikyristen. Mohaha =)
Istället kan jag nu oftare gå ut och äta med mina vänninor på kvällarna.

Det jag älskar med sommaren även om det regnar är att det är så sjukt mysigt att gå ut o käka på något mysigt ställe(avenyn eller vasastan) beställa in en flaska vin och ceasar sallad o bara tjöta!
That's life, har jag kommit fram till. Och mycket utav sådant kommer det att bli framgent.

Första dagen på jobbet, wow.
Haha, både jag och elenor kom tillbaka efter semestern och vi kastade plastpåsar och pennor omkring oss och slarvade till för kunderna. Som om vi aldrig stått i kassan eller jobbat i affär....men framåt eftermiddagen lugnade det ner sig och vi återgick till det vanliga. Haha, vilken dag!
Men det kändes rätt skönt samtidigt att vara tillbaka, nu vet jag ju att livet går framåt. För varje dag kommer jag närmare det jag ska göra Efter hösten. Great!

Jag ska fira nyår i London, vilket blev bestämt såhär tidigt pga av BILLIGT PRIS!
Vi ska vara där hela fem dagar och då ska jag passa på att söka jobb och kolla lägenhet, pappa skulle kolla upp lägenhet så jag ska mest titta på alternativen.
Ska bli så roligt att flytta till England- hallå det är sånt man bara pratar om men aldrig gör- Gaaah!

Nu ska jag efter en god middag (min pojkvän förövrigt tillagade bestående av: pasta, fläskfilé, tomatsås md vitlök och till detta ett glas rött, åååh) gå och lägga mig, dags för work tomorrow again.

Kisses och natti!!!!

Sommar!

Ja, tiden går alldeles för fort när man har roligt. Ibland vill man bara stanna tiden och titta på allt som händer runtomkring.
Hur som helst så började min sommar kanon bra. Studentavslutning, Midsommar och en trip till Öland med den ökände Krüger!
När jag kom hem satte allt arbete igång igen, det var fyra veckor måndag till söndag, sen har jag nu haft semester i två veckor och går på måndag in i samma schema som jag tidigare gjort.
Mycket pengar blir det!
Under semestern passade jag på att åka ner till Kroatien, gud vad fint det är i Dubrovnik- Mlini.
Wooow, i fucking love it....det kan ju garanterat bli ett ställe när det är dags för pension.
Jag fick t.o.m chansen att prata med min ypperligt (not) duktiga franska. Fanns tydligen bara fransmän och (min favorit) italienare där!
Sedan bilade jag hem med mina föräldrar över slovenien, österrike (kikade på örnnästet-hitlers bunker) och igenom tyskland där vi fyllde på spritförrådet sedan bilade vi igenom danmark för att sist anlända hem till Sverige igen.
En fin familjeresa måste jag säga, och jävlar vad färg vi har fått!
(nog för att jag är brun ofta, men haha, såhär brun har jag aldrig varit).

Detta är alltså den sista helgen innan det blir dags för arbete igen. Men ändå är redan tre nya resor bokade och klara.
Första anhalt blir en vecka till Irland (med okänd vän) och nyår är bokat i London plus en trip till Frankrike (först paris under våren och sen nästa sommar blir det till att arbeta på vingårdar och lära sig gurgla). Blir troligtvis en greklands resa på två veckor i september. Dubbelpar-resa, kan dock bli skoj.

Hmm, vad blir det av ikväll....en trip med aspen, den gamla goda räven som förövrigt lämnar mig och landet mot oktober för USA och musikkarriären, riktigt roligt för honom. Jag möter upp honom sista året med egna kurser att läsa, mohaha!
Men först nu ska jag packa upp, tvätta alla smutsiga käder och städa rummet.
Får jag med mig min gamla kompis, Gerrelleseron ut ikväll måndetro?

Kraaaamar,
Peace,

RSS 2.0