Med hänvisningar från kommentarer!

Sverige-ett land?
Det jag vill börja med att säga är att om jag inte missminner mig så står det faktiskt också att det finns ofantligt mycket svenskar som beter sig lika svinigt som vissa invandrare-kriminalitet, socialbidrag osv. Men det jag skrev om och de personer jag gick på har jag ren och klar fakta om, så det är inget påhitt att många, faktiskt många invandrare ser möjligheterna och lär sig snabbt det enkla spelet. Det finns det redan svenskar som gör, men nu var det inte dem jag skrev en text om. De kommer senare, så kommentarerna var överskattade! Läs igen!
Jag kan fortsätta skriva om det senaste inlägget hur mycket som helst.
Men det jag vill klargöra är att jag INTE är rasistisk för jag har många kompisar som har invandrarbakrund, men jag blir bara irriterad på vissa människor som tror sig sitta över andra bara för att de lärt sig spelets regler. NYIMPORT brukar dessa kallas och en vän till mig förstår vilka människor jag syftar på.Man kan vara tacksam för det lilla när man inte haft någonting alls!

Sen "för bra för att vara sant"
Se det mer som om jag skriver om lättnad och om befrielse. Att själv kommit till insikt med vilken tja, faktisk sjukdom du lidit av. Jag går inte på personen och lägger inga klagomål men jag beklagar mig själv. Att jag var så dum som inte såg vilken ärthjärna till vän jag skaffat mig. Visst jag upptäckte det försent men jag har ju hela livet på mig, kort sagt: Jag är lättad och du vet vem du är: Patetisk är du, hahahaha!

Hänvisa till förra inlägget "Sverige ett land?"

En sak jag kom på som viktigt skall smältas in i allt detta är att SVENSKA barn, i SVENSKA skolor inte får ha på sig SVENSKA landslagströjor på skolfotograferingarna för det är invandrarfientligt, men en pojke från, tja säg, israel får bära en fotbolls tröja med israels flagga på. Svenska nationalsången diskuterades att förbjudas för det var hets mot folkgrupp och invandrarfientligt. Vem är det som i grund och botten lägger fram en protest som denna är det svenskarna själva eller invandrarna? För i helvete folk, vart är sverige påväg.....finns det snart ett land som kommer kallas så? Usch...o synd!

Sverige ett land?

Ibland undrar jag om man kan vara stolt över sitt fosterland Sverige.
Visst är det ett fint land, med många förutsättningar för både låg- och höginkomsttagare, sjuka eller invandrare.
Invandrare har på senare tid blivit ett skäls ord. Man får inte använda det för ofta för det uppfattas som invandrarFIENTLIGT. Då är frågan vad ska man säga; immigrant, utlänning, person som söker assyl? Hmm, mycket intressant. Visst är det helt okej att folk från andra länder som vill söka en ny början eller ett krigsfritt liv ska få komma till oss. Men då är det väl ändå DEM som ska ta seden dit DEM kommer och bruka det vi gör. Vi har religionsfrihet i detta landet så det är okej för dem att bruka sin religion ex.: muslimska muhammed eller Alha etc.
Vi har t.o.m byggt upp synagogor och moskéer åt dem. Men är det inte ett bra försök om man ska börja om i ett annat land att först och främst lära sig språket, sedan ge sig ut och söka sig ett arbete och finns det inga arbetet som kan ges börja då studera så ni kommer in i samhället bättre för oavsett vad ni gör så får ni bidrag ska ni veta.
Men då hör man ändå många klaga "jävla svenskar", "jävla sverige", "deras land, deras lagar, deras förordningar- inget funkar", men hallå? Vi tog emot ER med öppna armar, va nu för fan lite tacksamma och sätt igång. De flesta som kommer hit sätter sig i kön till a-kassan de första de gör och andra förtidspensionerar sig eller lever på barnbidragen, för dessa människor har ju för fan mer än fem ungar per man. Sen kommer vi till DE som kan svenska språket och som går i skolan och som observera FÖRSÖKER leva det liv vi svenska ungdomar gör. De blir stöddiga, tror bokstavligt talat att de äger spårvagnar, bussar, gator och torg. T.o.m när du ska in på krogen kan du räkna med att fem stora, håriga (ursäkta ordvalet) "BLATTAR" vill tränga sig före eller säger :"Hallooo gumman, ey mannen fixa bryden. " etc. Kort sagt de är jävligt kaxiga och stöddiga för att ha kommit med ingenting från ett urfattigt land till oss som hjälpt som de så bra med allt. Visst kan denna texten ses som ett enda stort rasistiskt påhopp eller för den delen hets mot folkgrupp. Men jag pratar inte om alla utan om några få utvalda människor som jag både har bevis och sett/hört om. Jag skriver däför denna texten för att jag tycker det är synd att de beter sig såhär. Kan inte de invandrarna som redan finns i Sverige och som sköter sig, ta hand om "de sina" och visa dem hur man uppför sig som folk. Visst, fine det finns frukstansvärt mycket äckliga svenskar som jag kan rabbla upp också men nu handlar inte texten uom dem utan om otacksamma människor vars liv fått en ny start. För passar det inte att bo i ett sånt bra land som sverige, så är det bara att packa väskan och åka tillbaka istället för att yttra sig: "JÄVLA SVENSKAR". Sen vill jag tillägga, att det oftast ÄR invandrarna som är mer rasistiska mot sig själva än vad vi är mot dem. För så fort vi säger "nej inte repa bilen, inte spotta på gatan, inte slänga skräp där, snälla va lite tystare min bebis sover" då är VI rasisterna-konstigt va? Hmm.....fundera o kommentera

För bra för att vara sant?

Jag har blivit av med en böld i röven. En människoätande parasit. Jag har blivit frisk från en hel epidemi och lite därtill. Jag är så glad att jag kan skutta över precis allting, jag känner mig oövervinnerlig och stark. Äntligen får jag stå på mina egna ben, göra vad jag själv vill och inte låta manipuleras av en amöba. Men då kan en del ifråga sätta och undra hur jag, som oftas är otroligt envis och stark lät mig manipuleras och styras av en idiot.
Hmm, bra fråga. Jag har funderat mycket kring den tanken men aldrig kommit på ett svar och aldrig kommer jag nog göra det heller. Jag får helt enkelt tänka positivit: Frihet!
Tänk en person som till en början verkar snäll, lite blyg och osäker men som sedan blir din kompis. Först umgås ni inte så mycket, sen blir det mer och mer och till slut kallar ni varandra för bästa kompisar som kan gå över eld för den andre. Ni börjar festa och du går lätt med på allt. Mycket festande blir det, mycket skolkande blir det och till slut har du kört ihop ditt liv tack vare denna personen. Dina betyg är botttennapp, ditt humör är svängigt och ryckigt och du fortsätter ändå festa. Du jobbar och får lön, alla dessa kronor lägger du på en person som egentligen till intet är helt obetydlig. Inte ens katten skulle ta i den. Men så långt går det, du känner att du måste bryta dig loss och det blir bråk. Men bara en kort tid för att få ditt liv på rullning igen sen är det dags igen. Pengar, kläder köps, sprit köps och du bjuder ett flertal kvällar på både entré, drinkar och bussbiljett hem-för du är en SÅ snäll kompis. Kan man då få känna sig tacklös och besviken i slutet av kvällen när personen som är fattig som en uteliggare inte ens ger dig ett tack utan tjabblar på om hur kåt hon är och hur gärna hon vill åka hem till pojkvännen. Så du åker snällt hem till dig och lägger dig. Jag säger bara det: akta er gott folk, att träffa på en person som denna kan vara slutet på ditt liv. Jag träffade en, blev fruktansvärt naiv och ingen, verkligen INGEN i min omgivning tyckte om personen. alla vi träffade sa "vem fan va de där? hur kan du umgås med ett sånt?", lärarna varnade mig, rektorn sa också att hon inte verkade bra för sitt eget bästa. Det var bara hon själv och sin dumt naiva morsa som trodde allting stod rätt till i deras familj-BULLSHIT. Flickan är ett vandrande luder och lever på andra människor. Hennes namn är enkelt.


RSS 2.0