Lågt

Alla män som slår kvinnor är svin och idioter och förtjänar dödstraff!
Samma sak gäller för våldtäckter, inga jävla futtiga fem år för tio år av förödmjukelse av två små flickor.
Dödstraff på våltäckter och kvinno-misshandel sen ska vi ha heltidsstraff för mördare. Och Sveriges rättsystem suger något fruktansvärt....Vi ger mördare livstid( cirka 10år) som de ändå kommer kunna ompröva om 5. Vi ger våltäcksmän och män dömda för misshandel max 5 år. Tänk en man som våldtagit och misshandlat sin dotter i 11år, då får han 4 jävla år i Sveriges fängelse och en kort sväng på psykriatiska mottagningen för sådana som han. När han har förstört en människan liv så mycket både fysiskt och psykiskt. Varför är Sverige så förbannat fegt och meningslöst som det är med rättsystemet.
Varför inte göra enkla, strikta lagar som inte gå att överklaga om det mot bevis(av självförbättring; studier osv) kan visas att personen ifråga försöker ta tag i sitt liv.
En invandrare som har fått ett medborgarskap(ej född i sverige) ska få en prövning, utför han något kriminelt ska han direkt ut ur landet (då det finns bättre människor-arbetsvilliga som söker asyl). En man som mördar ska få dödsstraff själv, en man som misshandlar och våldtar (har i stort sett förstört en annan människan liv) och ska därför få livstid-med sitt eget liv.

Jag förstår inte varför vi är så förbannat snälla när det kommer till kriminaliteten här i Sverige. Ska måste rusta upp och styrka rättsamhället, för snart kan ju vilken annan människa som helst bli småstads tjuv.

Göteborgs varvet är i helgen och det ska bli så mysigt...=) Ska sitta vid Eriksberg, kristians lägenhet och kolla på de duktiga löparna medans vi själva ska surpla vin och käka god mat.

P.s: Måste komma ihåg biljetterna! D.s.

HISS: Mycket jobb och massa pengar blir det =)
DISS: Fan ta pollen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0