Funking unbelievable

Dem åker och kommer aldrig mer tillbaka......Jo, det gör dem tyvärr. Men vissa saker får man helt enkelt lära sig att stå ut med (tills vidare iaf).
Gud vill jävla dag! Inte för att vi har slitit speciellt mycket utan för att våran teater lärare och klass har tappat det. Det funkar inte som det är nu.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: vi skulle gjort allt vad jorun lärt oss, men ingen lyssnar. Jorun sa att det är skit tråkigt som publik att titta på tre st som bara sitter och pratar igenom pjäsen. Stå/sitt aldrig stilla: sätt dig på golvet, häng på stolen lek med skorna- ANYTHING! Men naturligtvis har ingen lärt sig något vettigt de senaste tre år sen.
Och läraren får inte ta över en föreställning så. Om man går i tredje klass, valt teater som huvudämne och ska göra sin sista slutproduktion- det är det väl för i helvete eleverna som ska hjälpas åt att jobba fram en pjäs och framför allt VÄLJA den själva.
Så fort vi kommer med förslag ignorerar hon dem och hittar på något eget. Meningslöst och denna pjäsen kommer bli ett FIASKO (mitt första och enda!).

Ska bli så förbannat skönt att lämna svinstian och kanske om jag har tur: lite gamla vänner- lite nytt blod, som man brukar säga.

Skönt att man har ett eget liv och kan sköta sig själv. "Buhu, vi gnäller hela tiden när Emelie aldrig är här. Men när hon väl kommer ska vi leka coola och vågar inte ta tjafset med henne personligen-hennes vän ska naturligtvis bli drabbad istället."

HISS: Snart studenten, 5veckor kvar! Fucking Yes!
DISS: Pjäs helvetet!

Kommentarer
Postat av: Anonym

och det är så personligt att skriva i en blogg.

2008-04-29 @ 22:47:41
Postat av: S

Vi får hoppas du inte får en flaska i huvudet eller typ råkar få en armbåge i pannan på den dagen du längtar till så mkt! Vore ju så synd med det fina perfekt bruna ansiktet du har. Vore de inte?

2008-04-29 @ 23:38:03
URL: http://soroor.blogg.se
Postat av: Anonym

vi kan ta ett bråk med dig face to face om du vill, vill du de tro?, eller börjar du kanske gråta då, som du gjorde i dag på teaterlektionen buhuu buhuu? inte vill vi göra lilla fläckis med rosa fin tant-keps(Emmaus?) ledsen heller, nää de vill vi ju faktikst inte...

2008-05-06 @ 22:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0