Rasist? Ja, de är kriminella!

Hänvisande till en kommentar som pekar på att jag uttryckt mig fel, gällande invandrare och flest brott.
Jag kan nu bekräfta att det jag skrivit är fullkomligt sant, vartenda ord. Och för er som inte tror mig är det bara att gå in på myndigheternas hemsida, där det finns statestik gällande de olika brotten och vem som begår dem mest.
(jo, invandrana!)
Så till nästa gång, ska jag kanske hälsa och be ER läsa på mer, innan ni kommer med era f"attiga helt taget ur de blå"- kommentarer!
Svenska studier visar att barn med viss härkomst förefaller att begå mer brott:
Föräldrarna födda i sverige:                                           Båda föräldrarna födda utrikes:
Brott mot person: 21st                                                        29st
Tillgrepsbrott:     26st                                                             28st
- detta är två exempel på statestik som visas på myndigheternas hemsida.
Ej bokförda i landet: 9% anmälda brott 2001
Utrikes födda barn är ofta mer registrerade för brott än vad svenskfödda barn är.
(varför ta in packet?)
Andelen misstänka att begå brott:
svensk födda: 5                       utrikes födda:12
Risk att de hamnar i kriminalitet:
svensk födda: 1,0                    utrikes födda: 3,5
Och nu ett sista bevis: brott och anmälningar
                                                                                 Svenskar                                     Invandrare
brott mot liv och hälsa:                                           5,00                                             12,40
brott mot frihet och frid:                                         1,10                                                3,40
sexualbrott                                                               0,05                                               0,34
stöld, rån och andra tillgrepsbrott:                      1,50                                               4,20
bedrägeri:                                                                1,00                                               2,50
skadegörelsebrott:                                                0,60                                                1,00
förfalskningsbrott:                                                  0,17                                                0,46
brott mot allmän verksamhet:                              0,44                                                1,33
brott mot vapenlagen:                                           0,17                                                 0,35
brott mot lagen om föbud betrf. knivar:              0,22                                                 0,45
trafikbrottslagen:                                                     0,70                                                1,90
rattfylleri:                                                                   0,80                                                 1,10
brott mot narkotikastrafflagen:                             0,50                                                1,00
Så nu undrar jag om detta är bevis nog och kom nu förfan inte o säg att man inte kan lita på myndigheterna!
-Så jag kommer fortsätta att vara invandrarfientlig tills den dagen att svenskarna överträffar ETT enda brott.

Stockholm i mitt hjärta:
Fick idag en inbjudan att åka på kurs till stockholms skärgård med moderata ungdomsförbundet. Kostar endast 350kr, för er som tror att moderater spenderar så förbannat mycket pengar. Det är ett rimligt pris för vem som helst. (gäller bara att välja vad man prioriterar).
Kan faktiskt bli riktigt roligt och jag seglar iväg den 6juni =)

Nu dags att återgå till dagens rätta uppgift: två inlämningar.
Dem är redan färdigskrivna och ska nu skickas. Tack o adjö!
Fick för övrigt tag på fyra biljetter idag till studentfesten, tack ellen o vickan!

Dagens rätt: fullkorns pasta och vegitarisk sås, grönsaker.
Ett glas bubbelvatten.

HISS: "Ja må så bra, allting e toppen, som de ska va!"
DISS: Åh, satans förkylning- get away from me!

Mum!

De hot som förekommit på min blogg, bland mina kommentarer, är förtäckta hot och är åtalbart. Det kommer att finnas ögon som håller koll under studentdagen och på flaket.
- Mest så folk vet!

Fick förövrigt se folk i klassen iförda det mest fruktansvärda man kan ha i klädesväg, igår på Valand. Gult kanske inte riktigt var din färg, inte sant?

Vilken underbar helg det har varit, jag har jobbat men har ändå fått mycket gjort med det sista i skolan och städning av rummet. Har också handlat in en fin fin studentklänning för 1000-lappen.
Nu kom jag precis hem ifrån mitt andra arbete och jag ska nu sätta mig till bords för att spisa en underbart god middag....på just MORSDAG.
Mum i love you, vi bråkar, vi har olika åsikter om saker och ting. Men vi är som bästa kompisar och vi har roligt när vi är ute eller inne. =) Du blir min för alltid, tack mamma. Pussar

Fan ta min förbannade jävla förkylning förresten....

HISS: Snart, snart, snart.
DISS: Varför kan inte tiden gå fortare?

jaja

Ytterligare en dag har passerat i mitt lyckliga, underbara liv.
Jag har inte mått såhär bra sedan jag vet inte när.
Men allt det dåliga började när jag fick för mig att börja umgås med en slampa!
Sedan gick det utför, fram tills nu.
Jag har rett ut mitt liv, tagit tag i mina problem (och gjort mig av med dem)
samtidigt som jag skapat många nya, fina kontakter.

Folk är så godtrogna att det är pinsamt.
Jag fick däremot höra härdom dan en ytterst intressant synvinkel av en betraktare som jag lärt känna(ironiskt nog) av en i klassen. Flickan bor i Torslanda, men har kontakt med folk tack vare sin klass (hvitfieldska).
Jag berättade för henne om bloggen och om "mn nyfunna hobby". Jag beskrev också situationen krig min korkade klass och hon skrattade och sa: "hahah, strunt i dem. Vilka mesar. Du är ensam, de är sju st. Men det är dem som är utanför". Och hon har rätt jag bryr mig inte (även om folk godtroget nog vill tro det) sedan också att det hela är så komiskt att det blir pinsamt. Det är dem som är fittorna! Hur svårt kan de vara att förstå.

Återigen, mitt liv återgår nu till att slutföra två sista arbeten innan mina betyg ska sättas. (och vad lärarna har sagt till mig) blir mycket mer bättre än vad jag hade kunnat vänta mig. Så Vg, Mvg here i come!

Men vad ska man nu skriva om ätstörningar och depression. Det är vad min sista uppgift handlar om idag.
Det är lustigt hur folk kan bli besatta av att gå ner i vikt. Tja, de testar allt: knäckebröd, cigg o en kaffe! (skit bra medtod-verkligen). Sen har vi andra som skryter om att de inte ätit  någon frukost för att deras liv egentligen är mycket mer viktigt än att äta. Asså allvarligt talat. Vad gör folk: hur svårt är det att förstå; TRÄNA och ät vad du vill(men i lagom mängd).
Som min personliga tränare säger: gå, gå, gå....det är det enda sättet att losa vikt snabbt utan näringsbrist.
Vi ses på beachen! ;)

HISS: Snart slut på skolan, många studenter att hinna med innan och efter.
DISS: Folk har svårt att förstå! =)

Defenitivt

Det är dags att yttra ett par väl valda ord...
Det har kommit till min kännedom att folk besitter en viss svartsjuka vad gällande mig och mina framgångar.
Vilket iofs kan tyckas intressant, men jag ser det mer som en börda. Tänk att folk skriver hatiska brev till dig och förföljer dig och bara måste se och höra allt som händer kring dig. För du är helt enkelt så intressant för folk, att de inte ens fast de hatar dig- kan låta dig vara. Det är allt från håriga peps till grisansikten osv.
Men jag har lärt mig att leva med min uppgift. Den glädjer mig något otroligt och jag skrattar åt problemen!
Hahahahahahahahaha!

Ännu en underbart skön dag att leva på. Solen skiner, pollen sprätter i luften och jag kan inte låta bli att småle.
Det slog mig häromdan att jag har allt jag behöver; bra betyg, fint folk omkring mig och en älskande familj....och inte får vi glömma mannen i mitt liv. Jag har återfunnit gamla vänner som alltid kommer förbli gamla men mina!
Vi har pratat och skrattar och fikat så det rinner chai latte ur öronen på mig, men det var underbart. Så tack för den fina stunden älksling, det kommer fler.

Jobb, jobb, jobb...jag blir helt överbelsatad av en himla massa arbeten hela tiden. Är det inte det ena så är det den andra och är det inte den så är det den tredje. Men mycket pengar blir det i slutändan. Oj vad det ska resas till sommaren och nya möbler kommer dyka upp här o där.

Så börjar det stundas för studenten. Mitt första riktiga inlägg handlade förra året om studenten. Om stressen, adrenalinet och om frihetskänslan som kommer krypande. Men också om all shopping: kläder som ska bäras och skor som ska putsas. Det är mycket mat som ska handlas i närmaste mataffär för gäster kommer springa benen av sig, tills de stupar  i diket av allt mousserande vin. Men vilken dag, det ska bli så sjukt roligt att slippa...(#)... och äntligen vara färdig med skolan. Kan det då bli bättre? En härlig runda på stan ska de allt bli också, fantastico!

HISS: Så skönt, så nära, så lättande!
DISS: Vissa människor ger aldrig upp- väx upp gott folk, väx upp!


Lågt

Alla män som slår kvinnor är svin och idioter och förtjänar dödstraff!
Samma sak gäller för våldtäckter, inga jävla futtiga fem år för tio år av förödmjukelse av två små flickor.
Dödstraff på våltäckter och kvinno-misshandel sen ska vi ha heltidsstraff för mördare. Och Sveriges rättsystem suger något fruktansvärt....Vi ger mördare livstid( cirka 10år) som de ändå kommer kunna ompröva om 5. Vi ger våltäcksmän och män dömda för misshandel max 5 år. Tänk en man som våldtagit och misshandlat sin dotter i 11år, då får han 4 jävla år i Sveriges fängelse och en kort sväng på psykriatiska mottagningen för sådana som han. När han har förstört en människan liv så mycket både fysiskt och psykiskt. Varför är Sverige så förbannat fegt och meningslöst som det är med rättsystemet.
Varför inte göra enkla, strikta lagar som inte gå att överklaga om det mot bevis(av självförbättring; studier osv) kan visas att personen ifråga försöker ta tag i sitt liv.
En invandrare som har fått ett medborgarskap(ej född i sverige) ska få en prövning, utför han något kriminelt ska han direkt ut ur landet (då det finns bättre människor-arbetsvilliga som söker asyl). En man som mördar ska få dödsstraff själv, en man som misshandlar och våldtar (har i stort sett förstört en annan människan liv) och ska därför få livstid-med sitt eget liv.

Jag förstår inte varför vi är så förbannat snälla när det kommer till kriminaliteten här i Sverige. Ska måste rusta upp och styrka rättsamhället, för snart kan ju vilken annan människa som helst bli småstads tjuv.

Göteborgs varvet är i helgen och det ska bli så mysigt...=) Ska sitta vid Eriksberg, kristians lägenhet och kolla på de duktiga löparna medans vi själva ska surpla vin och käka god mat.

P.s: Måste komma ihåg biljetterna! D.s.

HISS: Mycket jobb och massa pengar blir det =)
DISS: Fan ta pollen!

Asså flytta?

Gud vad folk packar ihop alla sina tillbehör och byter gatuadress. Nu ska tre kompisar flytta, mina grannar och tja snart förhoppningsvis även jag. Det smäller den 1juli, då blir det inflyttning i vår lägenhet och inflyttningsfest-of course!
Apropå flytta så nästa gång det är dags för min älskling och mig att röra på oss ska vi nog mer uppåt i landet, cirka Stockholm sisådär! Jag hade så förbannat gärna velat bo där att jag kan skrika! Det är så mysigt, vettigt folk och en himla fin stad. "Allt kan hända i Stockholm!"- hörde jag en gång från en bög på en spårvagn....han kanske inte antyder samma saker som jag. Haha!

Sen nu var den förbannade slutproduktionen färdig; "oh fy fan va skönt!". Men det är så roligt att ha fått titta på människor som tror sig kunna teater och för den delen spela därefter. Herregud, jag tyckte det var pinsamt och det gjorde många med mig. Hade vi fått välja roller och framför allt pjäsen själv hade våran slutproduktion blivit kanon, nu blev den ett fiasko. Med andra ord HADE JORUN VARIT LÄRARE SÅ....
Jag är inte bitter för min roll överhuvudtaget, jag kunde inte se mig i de andra rollerna just för att pjäsen och ensemblen var så ofattbart patetisk!!! Men man kan inte få allt som Jorun sa, vilken underbar kvinna hon är i jämförelse med andra!!

Åh, detta vädret. Vad ska man göra åt det....? 23-25 grader rakt igenom hela veckan och mer kommer det bli. Jag somnade förövrigt till på gräsmattan på filten i sista eftermiddagssolen. HELT FANTASTISKT. Snart kommer min sötnos hit och då blir det lite vin, grill och kubb. Ett sant nöje med andra ord!

Imorgon blir det freeport för hela slanten, oj oj oj! (Men det är bara krüger som ska handla!)

HISS: Njuter av solen, värmen och kärleken omkring mig-det flödar!
DISS: Även om teatern är slut finns det kurser kvar...

Vaaa?!

Häromdan när jag och min älskling tog oss en runda på stan inträffar det lustigaste!
Två små pojkar i 10 års åldern kommer gående och möter tre andra små killar också runt 10år. Varpå den ena killen ur gänget (bestående av 2) hugger tag i väskan på den lilla killen och säger "ge hit!". Den lilla killen knuffar undan honom och säger "knulla din mamma". Pojken somförsökte sno väskan är invandrare och flippar över, han börjar jaga den andra lilla killen uppför backen och får till slut tag på honom och fäller honom med taekwondo. Efter att vuxna runt omkring reagerat springer de två ynglingarna iväg och de tre pojkarna blir lämnade ensamma varpå de utbrister: "usch, de ska åka hem till turkland tycker jag. De tror de kan bete sig hursom helst här i Sverige". Haha, pojkarna var 10 bast!
Vadå lärt sig allt det hemifrån. Klockrent!
Hej, jag kan inte klä mig ordentligt så jag använder stora prickiga, helfärgade och rutiga t-shirts med tajts. Allt jag äger, i'm so poor! EMO EMO EMO EMO EMO!

Vilken vacker nästan sommardag det har varit idag och allt efter vad jag gått igenom på morgonen kändes det skönt att luta sig tillbaka på gräsplätten. Solen gassade i ansiktet och jag längtade till havet och en ännu varmare sommar!

Imorgon smäller det, slutproduktionen skall redovisas. Och det blir föreställning i kulturhuset, Mölnlycke, klockan 7 för dem som är intresserade att titta förbi....(även om jag skulle avråda till det!). host: fiasko!

Nu var maten beställd till student motagningen och nu fattas bara inbjudningarna..=) Ska bli så roligt så!


Älskar mina föräldrar så, thank you for everything!
HISS: Det ljusnar i tunneln nu....student!
DISS: Die cunts, die!!

it's a beautiful day

Fy fan vad jag har haft det skönt i skolan, i hela tre dagar. Men nu bröt helvetet loss.

Det luktas och det ser ut som ja, jag vet inte vad.....FAN

 Nu ska det bort.....tomorrow is the day! =S

Vårdag: dag efter dag. Vilket underbart väder vi fått nu minsann. Och t.o.m shortsen kunde slängas på en stund idag!
Köpte upp mig på en massa goa exotiska frukter som bland annat ananas och papaya, mango med mer.

Jag måste verkligen få tillägga att folk; vissa människor är fullkomligt tappade!!! Hahaha, jag tänker inte säga vad det handlar om. Men något så fruktansvärt patetiskt har skett.

Nu är det dags för House serien och på fredag eftermiddag/kväll då smäller det minsann. =) Tadaaa!

HISS: Kan inte må bättre vland dessa människor- helt sjukt vad överlägsen jag är!
DISS: missar nog en träning imorgon.

Me own!

Jag har gjort det! Jag har kommit igång med träningen och fy fan vad skönt det känns nu såhär i efterhand!
Jag och älsklingen kom hem efter en shopping runda för lite nya saker och till lägenheten och sedan begav vi oss ut på en löprunda! Åh, detta vädret gör det så harmoniskt att träna men inte pollen. Jag hade faktiskt andnings svårigheter, som en astmatiker! Men det gick, intervall träning upp för den hemskt långa backen blev det också.

Imorgon is the day! Omg, men jag har kommit på en taktik för att hålla mig lugn.....det kommer bli alright...alright...
Åååååh, jag kan inte hålla mig riktigt- det ska bli så förbannat kul. Jippi!!!!! Jag längtar till imorgon så jag tror jag spricker.


Sen apropå ingenting alls, mitt nationella muntliga prov gick toppen. Vadå guldkant. Haha, nej jag som var så nervös och så gick det så bra. Varför ska man hålla på att oroa sig för sådana futtiga saker.

Ett tips på en toppen film: Sökarna med bland annat Liam Norberg. Vilken snygging men ack så farligt....manlig! Woooowooowoow! Nej men skämt o sido, killen är grym på att slåss, har en vältränad kropp och ser bra ut: vad mer kan man vänta sig för resultat av kvinnliga tittare?
Men ingenting slår min egen lilla Brad Pitt- åååh, min alldeles egen. INGET slår när han kommer ut ur duschen lite halv blöt fortfarande och så släpper han handduken- RAMA SKRI !!!

HISS: Underbart att träna- tjoho!
DISS: pollen och....

Brat=medelklass

Gud, jag står mållös. Jag tror det är första gången jag sitter framför bloggen och känner mig tom. Ingenting kommer ur mig eller så har det fastnat halvvägs ner i halsen. Det kommer inte upp. Vad ska jag skriva rationellt om idag då?

Jag håller på att läsa en bok som heter: Överklass: en bok om klass och identitet skriven av Susanna Popova. Och jag måste säga att den är riktigt bra, även om det mestadels är små korta intervjuver man läser. Överklassen förklaras på ett sådan ärligt sätt. Överklass= bra akademisk utbildning, för det mesta förmögna, och gott anseende bland människor(dem ser inte ner på några utan är solidariska genemot alla "klasser"). Varför ska folk då blanda ihop små pojkar på Stureplan med skumpa i ena handen och kokain under näsan med fint folk som har vett i skallen?

Överklssens människor ses ner på mer än vad de borde. Visst de har pengar och behöver inte plugga för de kan skriva in sig i familjeföretaget MEN i dessa kretsarna anses det vara viktigt att ha studerat i många år, på flera av de olika ländernas skolor så som Bryssel, London, Paris. Men trots sina snuskigt stora förmögenheter tycker jag vi borde lyfta fram dem mer, det är dem som tar hand om våra fina antika slott och herrgårdshus samt allt de inom antikvariat. Men visst bara för att man är född i en familj med pengar är man inte ohövlig?!

Däremot skrivs det om medelklassen i boken. Det gemensamma för medelklassen är att de försöker vara "rika människor", men de har inte livstilen samt ekonomin för det. Dessa människor är arroganta och ser ner på andra människor medans överklassen ser upp till arbetarklassen för sin fina insats med allt slit.

Wannabes har det funnits i alla tider och det kommer det nog tyvärr alltid göra, men det löjligaste är nog när man är ute och får höra hur mycket pengar respektive folk tjänar- det är för mig ointressant? Ooh, din pappa tjänar 50lax i månaden. Coolt?! Eller vad har dem väntat sig för reaktion egentligen.
Visst om ens pappa tjänar bra med pengar kan de synas om barnet är bortskämt, men man pratar inte om det och skryter inte om det heller. Att prata om pengar är ofint. Sånt gör bönder=svenssons!

Dags för en god nattsaga och sömn: Nattis!
HISS: varit vid glassbaren(björnet & lejonet).
DISS: Pollen.....morr!

Little girl, in a little world

Jobb, jobb, jobb och åter jobb- finns det ingenting mer vi kan göra än att arbeta?! Iofs är det mycket behagligt med pengarna som rullar in den 25.e varje månad. =)

Idag har jag en helt ledig dag framför mig: jag ska bland annat hem och städa, plugga en aning och sedan OM inte Gina ringer, hitta på något bus: slappa.
Sitter nu hemma i min pojkväns tomma lägenhet och skriver här. Han själv har dragit till stockholm för fotbolls matchen IFK-Hammarby!

Apropå Stockholm- ååååååååååh, min älsklings stad av allting annat på jorden. Men snart ska man få åka dit också, mysa lite en hel helg med mamma. (kanske shoppa?).

Ja, nu kommer ju då den där veckan vi alla längtat(fasat) efter: Slutproduktionens premiär! Vi ska repa: måndag, tisdag, onsdag och har uppspel torsdag-fredag. Mycket trevligt: NOT! Men vi biter ihop och genomlider skiten så som vi gjort förut. Men någon ska få veta att den lever efter.

Vänner: ett fint namn på en ansamling människor man strör omkring sig för att må bra. Men vad gör dem för nytta: tröstar en när man är ledsen, skrattar med en när man är glad och håller en om ryggen när någon är dum. Men då är frågan: Gör verkligen alla vänner detta? NEJ.'
En del vänner är otroligt konflikträdda och vill helst inte blanda sig i, men står ändå på något mesigt sätt bakom personen. Sen har vi de där inotvända personerna som ler och skrattar med personen men då får man följa orsspråket: de som snackar skit och skrattar med dig, gör det också utan dig(fast om dig).
Jag kan lugnt säga att jag blivit besviken på en del va mina vänner, men det är bara en period som ska utfyllas även den här i livet. So life goes on!

HISS: har fått ett jobb, plus ett jobb till: 2 st!
DISS: Hmmpf, you know what!!??

RSS 2.0