väntar.

Vad för nyttigt går dagarna åt till?
- nej just det, INGENTING.
I framtiden kommer jag naturligtvis se bakåt och tycka att denna tiden av mitt liv var underbart skön och ostressad. Men för tillfället vill jag inget hellre än att slängas mellan olika jobbuppgifter, ut på after work, planera inredningen i lägenheten och spara pengar till kommande resa. Omgiven av en massa intressanta människor i den av mitt liv som kallas "lycklig".

Men antagligen kan man ju inte få allt, iaf inte samtidigt ! Jag går från sängen till skolan till jobbet till träningen och på helgerna flyr jag vardagens gråa tristess med hjälp av dundrande musik, höga klackar och ett stänk av vin. Tragiskt skulle många säga men man får verkligen se det lilla extra i tillvaron. Och för mig blir det att omge mig av en massa nytt folk och en triggad stämmning.

Jag väntar, säger jag när folk frågar. "Jag väntar på att mitt liv ska komma igång", poetiskt inte sant. Många skulle svarat "att ditt liv har redan börjat, det är det du precis lever just nu", men då vet jag inte varken ut eller in. Varför ska jag klaga ? Jag har ju själv satt mig i denna situationen men snart så är den färdig och tänk då hur mycket nytta du dragit av denna miserabla period.

Det är lustigt hur man kämpar för att få egen tid till olika intressanta mål man har när man är tillsammans med någon och har man ingen ja då kämpar man förjäves för att hitta någon att slösa tiden med. När möter man väggen, mitt punkten i ens liv som ändrar allt? Den som får en att kombinera yrke med kärlek, förhållande och relation.

Jag väntar, säger jag när folk frågar. Jag väntar.

Boring

Tråkiga januari tider. Det är nästan komiskt hur tråkigt det blir och hur mycket tiden står stilla när man närmar sig januari, februari och t.o.m en del av mars.
Regn, snö, regn, snö, inte ens vädret vet hur dem vill ha det och inte gör jag det heller.
Känns meningslöst att klä sig i något extra fint eller för den delen föna håret och lägga en lätt make up,
det spelar ingen roll ändå.
Det är bara att vänta ut tiden, vilket tar alldeles för lång tid och jag är alldeles för otålig.

Sysselsättning nu under "torkan":
- Träning: tränar 5-6 dagar i veckan, konstant hungrig för jag tränar mycket muskler.
- Skola: har mina lektioner och pluggar mycket körkorts teori.
- Kärlekslivet: none! Det står fullkomligt stilla, har inte ens någon som jag vet finns där. I need a date !:P
- Förövrigt är det mycket tid som läggs på mina riktiga vänner och familjen just för tillfället.

Jag kom o tänka på det häromdan, hur illa jag betett mig mot en gammal bekant, som jag snart hoppas ska kunna kalla vän. Vi har känt varandra länge, gått i samma skola i flera års tid men jag har faktiskt sagt en sak om hennes vikt, personligen till henne och det var inte schysst. Sen har jag inte varit speciellt trevlig mot henne heller, alltid falska leende och töntiga blickar (det var nog lika ömsesidigt från henne iofs) men jag vill ändå ta tid och be om ursäkt och säga att det känns kanon kul att vi suttit o snackat så mycket som vi gjort, att vi kanske ska gå ut i helgen och att vi kan prata moget nu efter alla år av tja, omoget hat. Vi kommer ju inte bli bästa vänner kanske, men iaf. Förlåt mig för hur jag uttryckte mig.

Thailand:
Min bästa vän åker snart och lämnar mig i kalla Sverige i tre månader.
Hur ska jag klara mig ,vem ska jag träna med, vem ska jag festa med ???  Tack och lov,
har jag iaf min andra bästis kvar (man kan ju inte lämna mig helt ensam, hallååå!) men jag är så orolig att något kommer hända. Och jag kommer BIG TIME, sakna honom !
Fredag den 30, vecka 5: Avskeds "ceremoni"- enjoy !

Nu åter till apelsiner, mörk choklad och teori, wohoo!
Love, peace, me :)


Issues

Why these problems...
Jag har insett att jag befinner mig i ett vakum: Bestående av skola, träning, DÖ tid.
Jag har verkligen gjort en mindre turn in i väggen och det känns för jävligt.
Jag har ingen motivation att göra, åstadkomma eller börja med någonting.

Fan kan någon ge mig en lätt spark i röven, säga till mig att rycka upp mig och sätta igång ?!

När jag gjorde slut med K. kände jag mig stark, jag kände mig så jävla duktig. Jag är ung, jag har hela livet framför mig och nu ska jag bannimej sätta igång med mina grejer, mina planer och idéer. Jag kände inte för ett till förhållande utan ville hellre plocka ur godbitarna av att bara träffa någon casual. Men NEJ NEJ NEJ....så blev inte fallet.
Träffade en person- katastofalt, sicken tönt. Och nu sitter jag här i min ensamhet och hoppas på att mina drömmar ska komma allt snabbare till mig än förut. Medans just mitt ex, K. får träffa damer och hoppar runt flitigt.
Kul att det alltid slutar med att den som blir sårad får chansen och den som ville börja om på nytt och testa nya saker inte ens får komma utanför dörren.
Det är bara så typiskt och ja jag är glad för K's skull, but what about me...?

Att inte ha ett jobb att gå till på dagarna (lika ofta, har det fort. kvar alltså!) är också skit tungt. Jag är van att ha massor av saker kring mig nu det enda jag kan göra om jag vill sysselsätta mig är att plugga.

Nej nog gnällt om detta. Nu ska jag se framåt, bita i det sura äpplet och ge mig fan på att sommaren och den underbara resan till spanien kommer bli fuckin' great !
I maj är jag ju faktiskt färdig med plugget och förhoppningsvis har jag också då mitt körkort :)
jag har fyllt 20 år och har en hel sommar framför mig, tjohoo!
(det med jobb kommer, jag har ju faktiskt flera erbjudanden, får väl tacka ja till något).
Pussar och kramar gott folk, let's do this !!!

samlar vuxenpoäng flitigt.

Nu är det dags, har ju som alla vet gjort slut med K.
och då också flyttat ut ur hans lägenhet. Bor hemma för tillfället.
MEN nu är det dags att få sitt egna kribb. Och jag ska få världens bästa rumskompis- can't be better.
Imorgon ska vi ner på stan jag och me roommate o kolla lägenheterna, vilken som passar oss bäst osv. Sen när vi bestämt oss är det bara att packa skiten och flytta. Tänk mitt första riktiga egna, jag kommer stå på kontraktet och jag ska få ha mina möbler i lägenheten. Inte nog med det den ligger mitt i stan, ska endast bestämma mig mellan vasa, linné eller johanneberg. Jag tippar på vasa.
Men som sagt min rumskompis. Han är en utav världens mest snällaste människor. Han är otroligt ordentlig och fantastiskt ekonomisk(vilket är ett plus för mig), sedan är han min bästa vän sedan jag vet inte när och framför allt vi fungerar såppas bra att vi kan bo tillsammans i en lägenhet.
My dream is coming true!


Mitt nya tränings schema är upplagt följande:
1 dagar i veckan går jag på skivstång
3 dagar i veckan går jag på spinning M.
Och sen extra pass på gym, 2 ggr i veckan.

Kosten är upplagd på mkt fetter (nyttiga),
mkt fibrer och mkt vätska i form av vatten och energi dricka.
Sen kommer jag naturligtvis äta protein (kött) osv. Det enda jag hoppar över är socker och kolhydrater, för det är dem som är bovarna i hela dramat med viktökning. Med andra ord får jag t.o.m ta mig en liten skål chips om jag vill gotta till det, helt tillåtet.
Isn't that great!


Körkort:
Jag kör med mamma/pappa cirka 4 dagar i veckan.
Jag läser teori varje kväll cirka 30min.
Och jag har bokat uppkörning och teoriprov, men det får ni endast veta när jag klarat det.
(dock finns det ju inga tider när man vill ha dem, så man får ställa sig i kö som alla andra-skit!)

Ha en great day och en bra vecka !
Kisses, me :)

2008 vs. 2009

Vilket stormigt år 2008 har varit men ack så mycket jag ändå har hunnit med.
Jag har gjort slut med K., fått två nya jobb och har tentat upp alla mina G'n på gymnasiet.

Med andra ord kan man säga att jag är rätt laddad för det nya året.

Jag ska fortsätta med mina två jobb fram t.o.m sommaren, sen har jag fått ett frestande erbjudande som ska sysselsätta mig lagom till oktober, om jag inte stannar kvar vill säga.
Jag ska göra en oförglömlig resa runt midsommar med a lovely girlgang. Jag ska även passa på att resa en weekend med mamma till Paris- Le France, nu till mars/april. Ska troligtvis besöka en gammal vän i LA också.
Jag ska göra Högskoleprovet i februari och jag ska söka in till minst tre kurser för hösten.
Jag ska äntligen börja plugga min kära franska, (övning inför nästa år).
jag ska försöka flytta hemifrån (har en lägenhet men måste byta den).
TA KÖRKORT (ja, jag vet...skyller på att jag inte haft tid).
(man kan säga att  detta är en blandning av nyårslöften och saker som redan är bokade).

2009- "de förberedande året", kan man säga. Detta året ska jag plugga upp mitt språk, jag ska tjäna och spara pengar och jag ska ta mitt körkort(för bil har jag).
För sedan 2010, då drar jag och med vilken jävla fart sen!

Bästa minnena från 2008: Studenten givetvis (skönt o slippa folket), resan till Kroatien med familjen, jobbet på Gina Tricot, viktnedgången.
Sämsta minnena från 2008: The break up med K., alla pengar som försvann i onödan(krogen-sprit-dyra-kläder), Nyåret som inte firades i London, viktuppgången.

Jag säger bara folk: PASSA PÅ ATT NJUTA, tiden går snabbare o snabbare för varje år som går. Lycka till med allt ni tar för er, hoppas det kommer till er fördel.
Kramar och ett riktigt GOTT NYTT ÅR! :)

RSS 2.0