Frånvaro istället för närvaro

Det kan inte bli bättre än såhär. Vaknade igår morse av att mitt öra värkte så fort jag vände mig åt höger, tills sist gav jag upp och gick in i badrummet. Där fick jag en chocksyn; min nya piercing hade blivit infekterad, trots jätte noggran skötsel och vuxit in i örat. -Det fanns bara en sak att göra åt det: Snitta upp örat och ta ut örhänget.
FY FAN VILKEN SMÄRTA !!!!
Vi åkte till distriktläkaren i området, som tog en titt på det. Efter en stund sa hon suckandes att "det tyvärr inte kunde göras så mycket mer av henne, utan att jag var tvungen att åka till akuten".Axess Akuten föll sig naturligt och där satt vi i ett par timmar. Efter att äntligen fått komma in till läkaren fick jag först bedövning (vilket jag egentligen hade behövt mot den förbannade onda bedövningssprutan), sen fick vi alla vänta en stund tills han kom tillbaka och skulle börja med "operationen". Han tog av "pluppen" på baksidan och drog sedan FÖRSIKTIGT (my ass) i örhänget, insåg att oj det behövs mer bedövning- fram med den fucking sprutan då!
Efter att ha väntat en stund till kom han tillbaka och sa att han skulle snitta upp örsnibben för att få ut örhänget.
Men VAAA, det gör ju svin ont. Men jo, det skulle han. Synd bara att bedövningen aldrig tog riktigt(för mycket brosk), så där låg jag medans han snittade mitt öra med en skalpell och jag kunde känna minsta lilla TOUCH.
Inte nog med detta har jag ju som sagt lite läkarskräck, då jag inte så ofta besöker sjukhus. Så jag fick illamående osv. Men när allt var färdigt och jag skulle få åka hem, tror ni inte den jävla bedövningen slog till?
Jo jag kunde knappt gå till bilen, jag grät skakade och höll på att tuppa av.
Vilket jävla dag!
Efter att ha sovit halvdåligt i natt, fick jag dessvärre stanna hemma idag också. Inte för att jag hade behövt det med min fantastiska närvaro(som iofs bättrar sig, men den har inte råd med sjukanmälningar).
Jag får väl plugga lite annat gott så länge, nu när jag har extra kurser istället för musik- KANON !!!

Så medans ni läser, sväljer jag nog ner ett par panodil och försöker ge mig ut i det fina vädret.
C'est la vié !


HISS: Solsken, vår jippi
DISS: Mitt förbannade öra, aj aj aj

Gott o Blandat

Träffade igår en god gammal skolkamrat(det får jag kalla henne) och det var trevligt minsann. Det roliga var att vi kom att diskutera min kära klass, som ånyo gjort sig förtjänt av en pisksnärt.

 Vad håller folk på med egentligen? EN person som bara gnäller: "Åh jag har så ont i magen, jag är trött, jag har ont i mitt knä, jag har huvudvärk-Jag är aldrig positiv"- för i helvete knip käft(!) En person som tror sig vara bitchig och glor på (mig) folk hela tiden, precis som om vi skulle vara mindervärdiga, men gumman-det är tvärtom. Sen har vi en annan eller två: "Hej titta på mig, jag vill ha uppmärksamhet hela tiden för de mest konstiga sakerna, jag klarar mig inte annars och tyst kan jag inte vara heller". Om denna personen får EN enda komplimang ska den malla sig för den resten av dagen. Haha, sorgligt. Men tack gode gud så finns det ju faktiskt några få vettiga människor kvar i denna klassen- de behöver inte nämnas, de vet och vi vet.

Med andra ord vi har(dessvärre) en ledande front idioter i vår klass. Haha, intrikerna hopar sig och det ser inte ljust ut vill jag lova. Men då vill jag också tillägga att inte bara eleverna i vår klass är knepiga. Vi har lärare också och inte är de duktiga vill jag lova. Virriga och oplanerade och vet knappt själva var de lär ut för något. Sen ska de lägga sig i det mest konstiga och tror de är till sån stor hjälp hela tiden(men när man faktiskt behöver dem-vart är de då?). Herregud, denna skola och denna linje, jag har sagt det förut och säger det igen: SUCK(!)

Studenten: Kan nog vara en av de roligaste sakerna som kommer hända mig inom de närsmta två åren...(men vem vet) Och livat ska de bli, massor av underbart roligt folk och massa presenter(hoppas det blir mest pengar för de kan jag flytta för: New York).

Sen något helt annat; folk som inte kan något om politik ska inte heller lägga sig i politiken. Tänk så fel det blir: kolla bara på kommunisterna- kommer de någonsin enas med oss andra (?)
Var ute igår och en den av de folket jag träffade påstod sig vara moderater, då undrar jag-varför? Är det så vi numera ska presentera oss: "Hej mitt namn är Emelie-moderat! ". Varför tror folk att om de kallar sig moderater så tror folk de har pengar. Men det sitter inte i partiet utan i plånboken. Det du inte har i skallen har du i fickan. 
 
 Men seriöst jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig när en kille försökte bjuda mig på en drink och jag sa "nej tack, jag kan betala för mig själv" (hatar brudar som ska låta killarna betala-varför, har de inga pengar så har inte på krogen att göra. Jävla äckliga brudar) Iaf tror ni inte då att det tittar in en tjej emellan oss som säger: "nämen hej X, mig kan du få bjuda på en drink". Och så gick dem iväg.

 Jag blir chockad, FOLK HAR INGEN KÄNSLA FÖR STIL, men tror sig dock ändå ha den. Som en tjej jag en gång kände- hon kallade sig för moderat(troligtvis för att jag var det) och trodde sig också kunna något om stil. Hon OBSERVERA "försökte" klä sig som en brat, men det gick inte så bra och sen försökte hon snacka som en-det funkade inte heller. Tror ni inte hon började snusa för att jag gjorde det också. Då är frågan gjorde hon det för hon tyckte jag var cool och inte har någon egen självbild eller gjorde hon det för att.......(nej kommer inte på något mer). ?

Känns i alla fall skönt att veta att jag inte är den enda som tycker som jag gör, oavsett vad ni nollor kommenterar!

HISS: Ska på bio och mysa med min älskling; tänkt att jag fann dig till slut, nu släpper jag dig aldrig (!)
DISS: Detta vädret, uuuusch...måste ut med hunden också. Suck.

Annonsen:

Jag kan som sagt inte skriva namnet, men det finns bara en person och jag har gjort ett tecken så den vet myvket väl vem hon/han är. Sen kan ni andra skita i att lägga er i !!!!

Men som sagt, om personen inte vill så är det upp till den. Jag har iaf bett om ursäkt.

ANNONS:

Jag vill sätta in en annons:

 "Hej, jag är en dum tjej som betett mig otroligt dåligt och jag vet att jag kanske inte borde göra detta men med mina få självbehärskningar kvar så skriver jag nu FÖRLÅT. Ja, jag vill helt enkelt be om ursäkt för hur jag har behandlat en person i min klass. En tjej som egentligen inte är mer skyldig än jag till någonting. Jag vet att detta antagligen är otroligt patetiskt och som jag sa: jag kommer nog till och med få ångra det. Men nu säger jag förlåt för vad jag skrivit tidigare och allt jag sagt, jag begär ingenting av ingenting.
Så vad sägs: Vill du fika med mig någon dag efter skolan ?
Om du inte vill så kan jag kort sagt säga att även om vi inte är vänner nu, så tror jag vi kommer mötas på New Yorks gator en vacker dag: med våra små kappor, starbucks i handen och portfolierna i högsta hugg. Det blir något av det...Förlåt."

Om personen ifråga läser denna annonsen så kan du svara på min mobil, om du fortfarande har numret(!)
Annars svara här, så skriver jag till dig. Om inte, så var det väl inte meningen men sorgligt nog ångrar jag mig och det finns faktiskt en liten liten svart bubbla som kanske en dag spricker-eller?

Dagens Sverige

 Herregud detta land: vi är inte bara tråkiga utan vi är rasister också och inte nog med det vi är ju (håll andan) SVENSKAR- aaaaah så fruktansvärt. Jag undrar hur folk utanför vårat land ser på oss, inte kan det vara någon storslagen framgång vi gör omkring oss iaf. Nej nej, snarare tvärtom vi är det lilla konservativa Sverige som håller tyst när någon trampar oss på stortån eller håller med när någon kallar oss något fult. Det, det gott folk är "lilla Sverige". Vi är elaka mot invandrare (eller så kallat ny inflyttat folk med annan bakrund) och vi är elaka mot våra egna. Hur ska detta kunna framstås som en del i projektet "Välfärds Sverige"???

 Jag fick höra av väldigt många "ny inflyttade människor" att Sverige är så tråkigt och vi släpper inte in tillräckligt med folk i vårat samhälle. Då undrar jag: är inte det ända vi gör? -Just att hjälpa folk....Konstigt, jag kanske helt fått det bakom flötet, men om inte jag missminner mig betalar både min mamma och pappa skatt(även jag för den delen) för att folk (ny inflyttat) ska få det bättre och kunna söka bidrag osv. Varför detta smutskastande på svensken då? Vi tar in så många assyl sökande som vi får plats med, visst det kanske kunde komma in en och annan muhammed till, (ja, fördom-förlåt) men våra egna försupna uteliggare eller ensamstående mammor med både svensk och utländsk bakrund då(?). Jag förstår inte varför ingenting kan vara på lika villkor.. 

 Om vi åker ner till Iran eller för den delen Israel, då ska vi kvinnor täcka huvud och axlar och de verse kroppsdelar och kan ni tänka er, VI GÖR DET. Vi svenskar "tar seden dit vi kommer". Men när folk flyttar hit ska de äta hela kakan och ha den kvar. De vill ha lika rättigheter(fine), de vill ha sin religion(i måttliga gränser), de vill ha sin kultur(så länge det är mänskligt-inte hedersmord), de vill tala sitt egna språk(bra, men lär er förfan SVENSKAN!). Det är inte svårt så länge alla försöker. 

 Just frågor om invandrare är väldigt känsliga samtalsämnen här i Sverige. De kan lätt uppfattas som hotfulla eller hets mot folkgrupp(men hallå, allt de kläcker ur sig om svenskar då???). Jag är personligen ingen rasist, jag tycker endast att det ska vara på lika villkor(för vi får inte bete oss hur som helst i deras länder-någon måtta får de vara). Sen får folk tycka och tänka vad de vill, men blir det någon ordning på Sverige och dess regler och förordningar så kommer det bli BETYDLIGT mycket bättre för alla och en var. 

Kort sagt vi måste sluta leka snälla Sverige(!)

 

Lot's of things to do

 Efter en inte så ansträngande dag i skolan tog mig ett varv på stan. Jag bara älskar att gå runt och små handla, sånt där inte så nödvändigt men ändå så viktigt(!), jag köpte mig en body butter, från Body shop-lukt cocos.
Sedan gick jag vidare och inhanlade ett par så söta spets trosor och bh på Victoria Arena. Efter detta blev det en chaílatte på Condecco-som har stans absolut godaste(!). Så nu sitter jag här med nyinköpta grejer. (Även lite tvålar o gott från Åhléns-hudvårds avdelning), ska hoppa i ett bad, samtidigt som jag duktigt nog läser på lite läxor och efter det får inviga mina andra ny inköpta saker....sen vidare till pojken-blir mysig middag där ikväll, aldrig fel på en måndag. Det är som de säger: lite vardags lyx skadar aldrig!
 
 
Vi fick en ny uppgift idag, som inkluderar både svenskan och idrotten. Mycket intressant uppgift må ja säga, det löd följande: vi ska skriva en utredande text om våran samt hälsa över lag är och kommer att förbli i framtiden, säg om fem år. Svenskan inkluderar ju då skrivandet och idrotten själva ämnet. Kan bli riktigt roligt att göra, nu när man börjar bli elit tränad igen-hahaha!

 Apropå det här med träning, har lovat mig själv att fokusera nu. Inte spåra ut som andra gånger utan hålla kursen. Träna en gång om dagen och endast frossa i sötsaker på fredag eller lördag(!). Sen ska vi nog se till att man kommer i balklänningen lagom till dags.  =)

 Måste endast tillägga att idag var det katastrofalt vad vissa personer i klassen sabbade.(Sicken inledande lektion vi fick- rogivande, haha!)Herregud, att de orkar ha såna dagar då det bara handlar om dem och det blir ju fullkomligt patetiskt. Vissa som borde inse att de helt enkelt inte är värda mer än andra. En del borde dränka sig medans det fortfarande finns en chans(!)-viktigt att tillägga är att jag nu pikar TRE personer, så inget misstas för annat.
 Ha en fortsatt trevlig dag!!!

HISS:  Fick min semla till slut(!)
DISS:  Fick dock springa bort den på fyrtio minuter, på bandet. :P

En ny insikt- Rik med stil(?)

Gud jag kom till en ny insikt häromdan, när jag var ute. Förövrigt på Park Lane.
Det var en helt fruktansvärd syn(!)
Hur klär sig folk nuförtiden, är detta dagens mode?
Fine om du har en dålig hårdag men då sätter du ju upp håret eller använder keps,
sen kläderna- det finns ju inget mellan läge. Antingen klär folk upp sig som om de ska på någon gala med cocktail klänningar och MASSA smink eller så väljer folk att fullkomligt skita i vad som sätts på: ett par alldeles för slitna jeans(gamla) och ovårdat hår samt en urblekt tröja(?) Ursäkta mig med vad hände med svenskarnas uttryck:
-"Lagom är alltid bäst"
. Jag blir rädd när jag går ut numera, därför är det inte lika roligt att gå ut på de lite större klubbarna. Då uppskattar jag hellre barhäng. Tjejerna springer runt och vill att killarna ska bjuda den på drinkar(för de har inga egna pengar, så egentligen har de inte ute och göra alls) och killarna ska bara springa runt och leka matcho med för tajta och för den delen alldeles för SMÅ tröjor.
Oj oj oj, det jag inte kan förstå med folk är att de tror att man måste ha pengar för att klä sig snyggt, ju mer kommunist du är desto gräsligare kläder(?) För om man tar en titt på dem som har lite mer pengar (och inte handlar på gina tricot, som jag iofs gjort ett observera FÅTAL gånger) utan klär sig mer klassiskt stilfullt. Ett par schyssta jeans, converse-(helst vita, de bruna och svarta är så fruktansvärt fula..juck) och en fräsch vit t-shirt och på detta en färgglad scarf. Voilá, och med håret uppsatt i en knut och ett par vita pärlor i öronen ser du ju faktiskt normal ut(!)


Eller för den delen också såhär: pojkar & flickor

OCH
 Stilen är fulländad(!)
Så ja vi "moderater" som folk föredrar att kalla oss (då vi kallar dem KOMMUNISTER) klär sig helt enkelt betydligt bättre än er andra. Top notch! =)
Så sluta nu tramsa er med era fjortisfasoner gott folk och skärp er(!)



HISS: Pappa och lillebror kommer hem
DISS: Sista dagen på lovet

Photoshoot:

Här är några av bilderna, min underbart goa fotograf tog: "kusinen Sanna". Och om jag nu får lite reklam: www.odium.se och www.sannabernehed.com (!).

Såhär blev det:











 -där har vi bara några av PLENTY! :P

Vi får nu se vad vi ska göra av dem...=)

På återseende!:

HISS: Helgalen idag
DISS: Bakis som fan

PälsLuder

Hmm, ja pälsar tycks vara något som alla som anser sig tillhöra överklassen använder. De sitter på jackorna- Goose, Woolrich etc. De sitter också runt halsen, i form av Bo'or på tanterna. Finns också Små päls kappor. Ja rävar, prärievargar och antagligen hundar i kina är mer poppis än vanligt. Men då STACKARS DJUR- Nog för att det är fint med en päls på kragen eller att ha en riktigt fin minkkappa, men är det värt det priset när djuret får lida...(?). För att få den fina strukturen på pälsen, ska man ta pälsen (FLÅ) av det LEVANDE djuret. För då sitter ämnen och pigmentet kvar, vilket gör det till en super kvalité. Sen dessa svansar är väl mer en avhuggen vargsvans, men desto mindre smärtsamt sen.
Jag tycker det är hemskt. Men jag kan också förstå de som använder päls (just för att det faktiskt är fint, men som sagt inte värt smärtan).
Jag känner en som är ett riktigt pälsluder, han har päls av sig självt alleredan och använder boa därtill.
Usch o fy, han är en liten bitch. :
                       , Arragoz arragoz, min alldeles egen lilla fjolla!
(Hoppas inte nu att folk tar illa vid sig av publiceringen, men det är mer ett skämt.) Det är min hund som är på bilden =)

HISS: Fotas idag, tjoho
DISS: Fortfarande pissväder

Love, love, love..

Kärlek ja det är ju en besynnerlig känsla man måste ta itu med någon gång under livets gång. En del klagar på att de aldrig blir kära och andra på att kärleken i deras liv tar för mycket kraft och ork. Men vad är då bäst; att behöva åka i bergodal banan varje dag med kärleken eller att inte ha den i sitt liv alls?
Jag personlig trodde inte riktigt på kärleken eller jag visste inte vad den innebar fullt ut innan jag träffade min underbara ängel. När jag gjorde det hade allt plötsligt en mening och allt verkade så klart. Men nu..vad väntar nu? Ett förhållande av bråk är inget att stå efter eller ens något att fortsätta med?! Om en person som får dig att känna saker du aldrig förr känt, har problem och är dålig på att organisera, informera eller ens lägga tanken i. Kan du då tänka dig att fortsätta, att ge honom en chans efter chans efter chans för att en dag kanske (iaf vilja) uppnå idealet(?) Det är svårt, men det enklaste är kanske att antingen lämna det liv man lever och gå vidare eller så släpper man idealtankarna och njuter av det som finns....

But it's not all bad with love, there is things that makes you immortal.
Like he's smile, he's eyes glitzy in the night,
the taste of his skin and lips....he's warm breath,
the feeling of his hand caress your skin. What could be more?

Kärlek är:
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka.
När du fnissar som en liten flicka.
När man känner nått man "Can't deny". When the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen. När Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla. Min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögen och tittar bak med huvudet ut då ser man galen ut.
Det hör egentligen inte hit och höra det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk.
Jag var kär och hon drack rom. När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten. Våga fall som ett löv. Våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt? Vad är mod? What is love? Baby don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar YMCA, (tack Göteborg/STOCKHOLM ni är kärlek för mig).

Hmm, en mycket lugn dag. Festade lite smått igår, så nu blir det stora glas vatten och bananer som fyller skrivbordet. Haha, nej så bakis är jag inte (!). Jag ska städa mitt rum, göra en rensning och sedan ta en lång svalkande promenad i det underbart typiska svenska vädret(REEEEGN).

Hiss: Ska få LAPTOP, nu kommer det bli garanterat bättre uppdatering. Chez mum and dad.
Diss: Varför skulle vi bråka?


A serious day

En helt vanlig dag har passerat. Försov mig till skolan,dåligt dåligt. Måste skärpa mig numera, det är inte långt kvar nu till studenten(!). Men det är verkligen svårt att ta sig upp ur sängen när man har en sån godbit jämte sig.
Tänk att 6månader har passerat och fortfarande är man lika förälskad som första dagen vi sågs. Amazing!
Hur som helst, när man väl rullade in i skolan vid tio tiden hade lektionen inte börjat än. När vi väl satte igång skulle vi hålla på med "Papmaché"- mycket pill, men det kanske blev lite snyggt.
-Det här var alltså klistret vi använde, inget annat ;)
Min lunch blev dock en aning tråkig:


Hur som helst, nu är det dags att ta sig till Friskis&Svettis (som iofs är kanske lite old fashion-tanter o gubbar) men jag klagar inte, så länge jag får ut min del av gymmet så bryr jag mig inte. Idag blir det:
- Spinningmaskinen, 30min
- Benmuskler, 15*3
- Armmuskler, 15*3
- Mage + rygg, 100st
Sen ska jag hem och mysa med min ängel, inte alls något som vi gör hela tiden menar jag ;)


Hiss: Hann till lektionen
Diss: Tråkig mat hemma

Things to do

- Boka tid med fotografen
- Klara matten
- Klara körkortet
- Få MVG i indvalen
- Köpa laptop
- Spara ihop 10 000
- Fixa arbete till hösten
- Skriva hemtenta och novell
- Marknadsföra bloggen
- Mode
- Rummet
- Stilen


Life as it is

Det är konstigt vilket tråkigt liv man får helt plötsligt om man tar sig en titt runt omkring. Man vaknar på morgonen, äter sin inbitna frukost och drar sig mot skolan för att där plågas av all lärdom som skall infinna sig vid examen. Efter en knappt genomliden lunch är det dags för att ånyo präglas av den ändamålsenliga läran. Vid dagens slut får du äntligen sätta dig på en buss( som redan tar tvåtimmar av din dag) påväg hem. Där ska du äta middag och göra de befintliga läxor som anses och möjligen om du har tid över den fritidssyssla du önskar utföra. När allt är gjort och maten smält, är det dags att krypa ner i den säng som kommer föra dig en timme närmare morgondagen.

Kan detta då anses som tråkigt eller bara ren rutin, enkelspårighet eller tristess? Det ä något var och en av oss får lista ut helt på egen hand. Vad är det då vi egentligen vill få ut av livet vi lever?

Life as it should be
Visst är det enklare att säga och tycka hur ens liv SKA vara, men det är desto svårare att genomföra. Mitt liv blir så mycket lättare att leva och för den delen också roligare och intressantare om jag endast kunde få bestämma själv hur det ska se ut.

Enligt mig ska mitt liv börja med att jag nu tar examen(så skolan får jag helt enkelt stå ut med i tre månader till), sedan ger mig iväg för att arbeta, slita för slantarna som sedan ska få avgöra riktiningen för min start. Jag jobbar på stena line till sommaren, får in en ganska stor summa pengar sedan beger jag mig till Norge för att söka lyckan i ett halv år till ett år. 

När allt detta är färdigt och jag fått ihop pengar(för jag behöver inte betala något hemma) ger jag mig iväg först till England- London och sedan USA- New York. Detta blir mitt lilla äventyr.
Jag ska bo i en lägenhet på park avenue och njuta av min starbucks som ligger alldeles på hörnet, mitt arbete som är en taxiresa bort på den fina redaktionen för Times, Vouge eller varför inte "Runway" ;)

Jag tror mamma får komma med också, pappa om han är snäll och brorsan har planer på eget flyttande så.
It will all end remarkable good!


- Älskar mina nära så mycket, great to still have you in life.

To love or to not

Gud vad det finns människor som retar gallfeber på en! Finns ju som sagt NÅGRA människor i bara klassen som jag skulle vilja peka ut rätt ordentligt, men de är ju så fega så de vågar inte ens skriva sina namn utan gör allt under ANONYMITET(!) -vilket gör dem betydligt mer patetiska än vad de kallar mig.
De finns dem i ett gäng i klassen som utmärker sig relativt markant, så ni andra behöver som sagt inte ta åt er: vi har inget otalt med varandra.
Men för att återgå till dem andra: denna gången är jag så jävla trött på att försöka förklara mig så jag skriver och STÅR FÖR DET: Ni är så förbannat töntiga och omogna så det är sinnesjukt. Att ni aldrig kommer växa upp, t.o.m dem som begett sig till USA håller med mig.
Och nu då SNÄLLA skriv inga töntiga kommentarer om hur omogen JAG är eller att jag inte har några vänner eller något annat meningslöst ni små nollor kan komma på, om ni ska skriva det ANONYMT. Skriv era namn efteråt så vi förstår varandra, annars är det ju ni som är falska som pratar med mig i skolan och sen skriver skit till mig anonymt.....vem vinner?
Jag får som sagt inte nämna några namn på bloggen (som jag sagt alla andra gånger) Och jag kan ju då tyvärr inte säga vilka ni som är goa i klassen ÄR, men ni som jag skriver om ni vet.......Så det är bara att börja kommentera-vilket ni är såååå bra på! Hahaha bespara mig erat fattiga gämmer


Fjortisen

Herregud vilken dag, inte nog med att man måste ta sig upp klockan 6 (två timmar innan den ordentliga lektionen ska börja) för att ta sig till skolan klockan 8 och sluta klockan halv 4. (Usch och fy, en skola i stan hade varit bättre.)
Utan när man sitter på bussen hem, invaderas bussen fullkompligt utav mönlycke trash...jag tror fanimej att det var mölnlyckes alla fjortisar (och den hålan är ju liten så det kan ju bli en del;) )
Dem satt och drog vitsar om "Comfort"-skoaffären med bekväma skor...som Kom fort (skynda)- cirka tio gånger innan de gick över till ett mer passande ämne för dem: Sprit och knulla killar!
Tjejerna gick väl i nian och var väl runt 16....Jag blir mörkrädd när jag ser sånt.
De klär sig fruktansvärt äckligt fult och blonderar sitt fula äckliga hår till SVINTO och naturligtvis det naturliga lagret med BRUNKRÄM i hela ansiktet (observera inget på halsen, så det bildar en linje vid hakan). Dessa äckliga små människorna satt och förstörde det sista som återstod av min eftermiddag vilket var i 40minuter som själva bussresan varade.
Varför har dessa små äckliga varelser ens rätten att tro sig vara något? Snälla ta ifrån dem makten.
NEJ neeeej jag är ingen negativ människa, jag älskar alla som älskar mig. -skämt (så ingen missuppfattar!)

Komiken

Det är så roligt för i detta landet har vi något som kallas yttrande frihet och det är ju kanon. Men frågan är vad man mer exakt får yttra sig om?
Skulle jag säga något om invandrare är det hets mot folkgrupp, likaså mot "fjortisar" eller varför inte min egen klass?
Jag skriver EN sak till exempel ett inlägg om vilken rolig debatt uppgift vi fick på svenskan i skolan. JAG HOPPAS NU ATT JAG ARTIKULERAR MIG ORDENTLIGT SÅ DET INTE UPPKOMMER NÅGRA SOM HELST MISSTAG!
Senare får jag kommentarer om vad jag är patetisk och hur mycket jag tjatar om min klass och att jag borde skaffa mig ett liv, för det har redan min klass gjort.....Då undrar jag? Eh, är det fel att uttrycka positiva åsikter eller vad är det folk gnäller om? Inlägget skrevs inledande med ett tack till klassen för en rolig debatt, sedan att det var tre personer som inte uppskattade mitt val av fråga utan var tvungen att snacka skit (Varför då ta dem i försvar?) Inte nog med det så skrev jag om en tjej som var otroligt explosiv när hon argumenterade om ANTI-explosiva ämnen (En ord vits) men då fick folk flipp. Personens namn kan jag tyvärr inte skriva, men jag skrev neutralt om personen så vad mitt "skit snack" om klasskamrater kom ifrån undrar jag?
Jag skrev ingenting eller menade inte ens något om att folk viskade och tisslade när ANDRA stod vid podiet, utan när det var tillåtet att ställa frågor. DET kommenterade jag! Snälla alla amatör-idioter, LÄS bloggen ordentligt om ni nu ens måste läsa den överhuvudtaget.

RSS 2.0