Funking unbelievable

Dem åker och kommer aldrig mer tillbaka......Jo, det gör dem tyvärr. Men vissa saker får man helt enkelt lära sig att stå ut med (tills vidare iaf).
Gud vill jävla dag! Inte för att vi har slitit speciellt mycket utan för att våran teater lärare och klass har tappat det. Det funkar inte som det är nu.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: vi skulle gjort allt vad jorun lärt oss, men ingen lyssnar. Jorun sa att det är skit tråkigt som publik att titta på tre st som bara sitter och pratar igenom pjäsen. Stå/sitt aldrig stilla: sätt dig på golvet, häng på stolen lek med skorna- ANYTHING! Men naturligtvis har ingen lärt sig något vettigt de senaste tre år sen.
Och läraren får inte ta över en föreställning så. Om man går i tredje klass, valt teater som huvudämne och ska göra sin sista slutproduktion- det är det väl för i helvete eleverna som ska hjälpas åt att jobba fram en pjäs och framför allt VÄLJA den själva.
Så fort vi kommer med förslag ignorerar hon dem och hittar på något eget. Meningslöst och denna pjäsen kommer bli ett FIASKO (mitt första och enda!).

Ska bli så förbannat skönt att lämna svinstian och kanske om jag har tur: lite gamla vänner- lite nytt blod, som man brukar säga.

Skönt att man har ett eget liv och kan sköta sig själv. "Buhu, vi gnäller hela tiden när Emelie aldrig är här. Men när hon väl kommer ska vi leka coola och vågar inte ta tjafset med henne personligen-hennes vän ska naturligtvis bli drabbad istället."

HISS: Snart studenten, 5veckor kvar! Fucking Yes!
DISS: Pjäs helvetet!

Sicken baddare!

Folk är för roliga...haha!

En sak är säker och det är att jag är glad att jag inte arbetar som städare, för fy fan vilket piss jobb och dålig lön har du etc. Sen ser det ju iofs inte ut som om städarna kunde fått något bättre jobb med det utseendet.

Jag har iaf mina arbeten färdiga efter studenten, först nu möte på Gina Tricot på måndag och senare i sommar Stena Line. Provjobbat har jag gjort också så det är ju en bra förklaring till att jag inte dykt upp i skolan i slutet på förra veckan. Men så länge inte jag bryr mig, så bryr sig nog ingen annan heller.

Det känns ganska skönt att ha så många jobb i luften både här och där, det ger möjligheter och erfarenheter. Än "hej, jag har varit reseptionist och/eller jag har sålt öronproppar utanför Ullevi-vad får jag för jobb?" Paaah!

Balen kommer jag nu officiellt inte att gå på, det mest löjliga någonsin. Vem fan köper balklänning för 2000:-, en balbiljett för 530:- när det ändå serveras sur potatisgratäng och spriten har de dubbla priserna än på krogen. Balen är ett fånigt påhitt för att försöka härma USA "with the prom". Det är inte ens något du kommer minnas för resten av livet: hej jag gick på en bal en gång- wooohoo! Men däremot studenten i sig, när man springer ut och festen på kvällen och tiden på flaket, det är något att minnas men inte en patetisk bal. Sen ja, dem som vill gå ska gå om det betyder något oerhört för dem annars så skit it.

Tänk på denna: En svensk flicka är påväg hem från sin pojkvän mitt i natten och på vägen hem blir hon påhoppad av tre killar. De slår till henne och försöker sno hennes väska med alla tillbehör. Efter att hon skrikit och försökt slå en av killarna puttar de ner henne och sliter sönder hennes trosor samt klänning. Efter detta våldtar de henne alla tre, sakta men säkert en efter en. Det visar sig först när killarna ligger på henne att de är invandrare. Det blir rättegång och flickan är så förbannad och frustrerad över vad som hänt att hon i direktsänd tv, kallar killarna för "jävla blattar- de ska ut ur sverige och skjutas med nackskott". Efter det får hon miljontals brev där folk skriver att de tycker synd om henne och peppar henne att komma tillbaka til livet, andra skriver hotbrev och kallar henne rasist för att hon tyckte dem skulle ut ur landet.

Då undrar jag: Har hon inte rätt?
Inte fan var det tre svenska killar (jag påstår inte att svensak killar inte kan vara svin) utan de var invandrare. Om du frågar en polis vem som gör flest brott skulle han säga: tyvärr, invandrarna. Om du har blivit drabbad själv någon gång- rån eller liknande- ställ dig då frågan: var de svenskar: nej!
Alla invandrare som fått asly eller medborgarskap ska direkt ifråntas detta om de utför något som helst brott i det nya landet. Om de kommer hit och beter sig som svin ska de inte få rätten att fortfarande få bo på ett av våra fängelser utan skickas hem. När det finns så många drabbade människor som verkligen skulle göra sig förtjänta av medborgarskapet. Och kom nu för fan inte med någon skit om att- vi i sverige tvingar dem till kriminalitet eftersom vi vägrar dem jobb! BULLSHIT, kolla vilka som ska få förtur till polishögskolan:
1. invandrare
2. kvinnor
3. män.
Invandrarna prioriteras alltså först. Fy fan va skamligt.
Så hade flickan all rätt att uttrycka sin ilska så som hon gjorde eller ej?
Jag har själv blivit utsatt för brott av just invandrare, och av dessa har de gjort mig till vad "de" (invandrarna) skulle kalla mig: Rasist även om varenda jävla svensson som sitter vid middagsbordet pratar och tycker precis likadant som jag. (men i tysthet´- varför urskilja sig från mängden, man kan ju få ett skott i huvudet från en arg blatte!!)

What would life be without...

Ja, då var det fest fest fest igen. Låter allt för trevligt i mina öron, för att jag ska kunna tacka nej. Denna gången är det den lilla Martina.P. som fyller ett år äldre! Och jag ska väl naturligtvis med och gratta..

Har bland annat fullt upp nu, har legat totalt lamslagen i sängen de senaste två dygnen och med en blåtira.....(mer om historien- en annan gång).
Jobbar lite dock, alltid lika trevligt när Horse showerna kommer till göteborg.
Sen fick jag min lön idag, jippi. Ska iväg och köpa ett par så söta D&G-ballerina på nk i tigermönster. Åååh! Sen ska jag köpa en klänning till studenten och lite annat smått o gott. Lovely

Varför kan bara inte vissa människor förstå det? Fatta att det är fel på dem och att deras ända utväg är över en bro? Men detär ju tur att det finns så mycket solidariska människor som hjälper och övertygar dem att hoppa.
lycka till!'

HISS: Det underbart sköna vädret, Chailatte!
DISS: Tidiga mornar och diarré

Naken på stan?

Våren är uppenbarligen här. Folk slänger kläderna för ett uns av solljus.
Men blir det seriöst bättre? Svenska folket är bleka! =)
Nog för att solen skiner starkt och det är varmt, men man behöver inte gå runt i t-shirt och leka sommar ännu. Förkylning kommer drabba oss alla!!

Nog om det fina vädret. Åter en vecka i den dystra skolvärlden har passerat och jag säger er: Det blir inte bättre!! Slutproduktionen är en KATASTROF gott folk och det blir ju inte bättre att alla är som dem är- suuuuck!

Jag själv har haft en avslappnad helg med en liten fest, mys i solen och på grillen! Det kan inte bli bättre, sommarn är snart här. Jippi.
Kan garantera El Corazon - åååh vilken mysig liten resturang/bar. Och vilken mat! Höjdar ställe för er med pengar i fickan, vill jag lova!
Juste, har även hunnit med första mötet för våren, Moderaternas. Mycket lovande framtid vill kan jag säga och mer därtill. Trevlig liten tillställning, Hoff Hoff.

Adios för mig nu mina vänner, på återseende.
HISS: I'm still the best!!!
DISS: Har varit taskig mot en vän- förlåt, hun!

Lucky week!

What would life be without you/me ?!
Det är så roligt, för när man minst anar det så pooooof: ens önskan går i uppfyllelse. Jag har länge tjatat om att få komma bort, åtminstonde en vecka själv och njuta av solen/värmen. Framför allt nu då jag fått såna dåliga utslag över kroppen med eksem(och naturligtvis kommer de lagom till balen). Vad tror ni händer? Haha, jag vinner en fucking resa till Gran Canaria-Teneriffa. Kan det blir bättre än så? Jo faktiskt, 22-34 grader varmt varje dag- molnfritt. Tada, lyckan är fullgjord!

Men som vuxen händer det att när lyckan tar slut och det är dags att komma ner på jorden, det är då allt blir tråkigt. Vilket är nu! Jag är tillbaka i (okej, våren är här) Sverige och ska imorgon sätta min fot i skolan igen- suck. Men det finns vissa människor som får dagen att keep moving.

Och till min käre vapendragare: En vinare och kanske lite kärlek?
Älskling tack för att du väntade på mig här hemma, vad hade jag gjort utan dig?! Mi amore!

Sen en sak till, jag måste få bekänna en sak. En gång för längesen-en dag som denna- lånade jag ett par låga svarta snygga skor med klack av en "dåvarande vän". Efter att ha fått låna dem under helgen, skulle jag lämna tillbaka dem men sa att jag glömt dem på bussen.....
Det gjorde jag med flit! Jag la dem på golvet, sköt dem under stolen och gick av bussen. Haha gud vad skönt det känns att få lätta hjärtat!

HISS: Brun som en pepparkaka!
DISS: Skolan-peoples.

Life as it should be

Visst är livet bara helt underbart !
Ja gud, sol och varma vindar är precis vad jag längtat efter. Men hellre en resa långt långt bort härifrån så jag slipper all tristess. Jag dör att åka till skolan, komma hem, gå ut med hundarna och till sist sätta mig för att plugga/träna eller kolla film- vad jag nu väljer att sysselsätta min underbart korta kväll med.

Träffade idag på en tjej som jag sett flera gånger förut och tydligen lyckas springa in i ett par gånger i månaden (vem är hon?).
Varje gång jag ser henne gör hon mig lika chockad. Vilka kläder och vilken stil, sen har vi hennes gräsliga pojkvän!
Hon är hur smal som helst, långt hår som växer nerför knäna och använder helst korta kjolar (ja, fast det är vinter) sen har hon alltid, ALLTID ballerina skor. Hon har världens plattaste ansikte och ser så töntig ut. Hon tror nämligen själv att hon är miss primma donna! Hennes pojkvän är ett PRAKT EXEMPLAR på en riktig blatte som handlar på Sono Bono- Omg...är allt jag säger.
Han kan inte ens svenska. Sen går de där en töntig fjortis brud och en icke-talande blatte : trevligt!

Då är man faktiskt glad att man är den man är. Herregud, folk har sån dålig fantasi när det kommer till kläder och pengar. Varför inte bara klä sig enkelt om man vet att det blir katastrof varje gång man öppnat garderoben (som vissa jag känner). Men somliga väljer ju den svåra vägen. Det finns verkligen patetiskt folk. Det är väl en ren självklarhet varför jag kom till denna värld: folk måste ju ha någon att prata om, kolla på, härma, se upp till och helt enkelt avguda. Synd att inte fler folk gör som jag!

Har idag varit och kollat in en schysst balklänning på NK och sedan shoppat en runda med mammsen. (Hon är så snäll när hon fått lön!.

HISS: Våren är här, cran canaria snart kanske
DISS: Fuck, orkar inte med dem mer!!!

Dag ut och dag in.

Det är samma sak varje gång!
Varför måste folk vara så avundsjuka på en hela tiden. Är det inte ens utseende så är det kläderna är det inte kläderna så är det pengarna och är det inte det, ja då är det t.o.m favören att få läsa extra kurser som är roligare än de andras. Det är så tråkigt att folk inte bara kan inse att vissa människor är helt enkelt lite lite bättre. Hur hade världen sätt ut om alla var lika bra på allt? Så kan det inte rimligtvis fungera.
Men jag är glad att jag lyckligt lottad med lite hår på kroppen, lagom propetioner och ett fint utseende. Sen får folk tycka vad de vill om att "insidan räknas"- bajs!

Sen alla dessa lektioner som drar en till vansinne. Jag menar helt ärligt, vissa kurser som vi läser är helt och hållet överskattade och är de inte det, så är det tamefan fel på läraren. Alla är lika motiverade som vanligt på drama lektionerna. När man har gjort sitt går man bakom kulisserna och sätter sig för att prata (högljudt) medans andra fokuserar. Känns verkligen som en toppen klass, visst gör det?
Jag kommer ihåg när vi började i ettan och Jorun, våran gamla teaterlärare sa att det fanns ett bitch gäng i klassen. Visst finns det ett gäng, men de är inte direkt bitches....men helt klart märker de ut sig!

Nåväl det finns inte mycket att skriva eller ens säga om saken, jag gör som Jonathan Swift!
Kisses,

HISS: Hittat as snygg jacka, till lagom pris. (mer kläder-gaaah)
DISS: Kanske börjar bli förkyld: noooo!

RSS 2.0